Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

KW podvozek, klic na stelovani vysky

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jarin36

#1 Příspěvek od jarin36 »

Ahoj, poprosim zde o pomoc ackoliv nevim jestli jsem ve spravne sekci :) Potrebji postelovat Kw podvoze var. 1, ale nemam k nemu klic, nekde jsem ho ztratil. Proto bych potreboval poradit kde ho sehnat. Mam moznost nevhat klic vypalit na laseru ale potreboval bych presne obkreslit original nebo sehnat nekde vykres. Pokud by mel nekdo o klic zajem neni problem jich vyrobit vice ale potrebuji ten vykres nebo aspon obkreslenej klic 1:1, predem dikuji :wink:
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Já mám k podvozku Koni. Pokud tam jsou stejné matice, tak můžu posloužit o víkendu.
jarin36

#3 Příspěvek od jarin36 »

Ahoj, me se zda ze na KW je ten klic jinej. Navic i na KW jsou ruzny prumery a ja nevim kterej je na Variante 1 na E36ce. No nic, musim to nejdriv zmerit, ale ted se k autu nedostanu :? Ale jinak diky, mozna ze jsou ty klice stejny ale nevim jak to zjistit :D
Beefeater-64

#4 Příspěvek od Beefeater-64 »

Potrebujes predni nebo zadni? Muzu ti je vyfotit a pak si podle prumeru muzes nechat vypalit.
jarin36

#5 Příspěvek od jarin36 »

Potrebuji predni. Byl bych ti moc vdecnej :wink:
Odpovědět