Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Levná ruční myčka (wap) v Praze

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jigsaw

#1 Příspěvek od jigsaw »

Zdravím, nevíte prosím někdo, kde si můžu sám v Praze levně umýt auto (tím myslím v Praze jako v Praze, ne někde na Opatově nebo v Letňanech)? Potřebuju akorát vodu a pořádnej tlak, chemikálie a náčiní mám svoje.
krejcia1

#2 Příspěvek od krejcia1 »

nevím co pro tebe přesně znamená v Praze, v centru o žádnejch myčkách nevím, já jezdím sem: http://www.myciboxy.cz/ , to je ve Vestci
jigsaw

#3 Příspěvek od jigsaw »

No to je zrovna úplně mimo. :) Dočetl jsem, že by wapka měla být zde, tak to tam asi pojedu prověřit.
xyron

#4 Příspěvek od xyron »

v pokecu uz tohle jedno vlakno resi !

boxy jsou v Argentinsky atd... mrkni tam
janbrasna

#5 Příspěvek od janbrasna »

Harfa je taky už skoro venkov (:) takže těžko radit, asi záleží kde bydlíš/makáš, já mam z "centra" třeba blíž boxy na OMV na Plzeňský nebo Bucharce.

Ale jinak — ano, někde tady je vlákno s docela dobrým seznamem.
j3ykobim

#6 Příspěvek od j3ykobim »

Jezdim na Qčko nábřeží(modřanská), nebo z druhé strany Agip Smíchov(strakonická), občas OMW Butovice(radlická)
Full5er

#7 Příspěvek od Full5er »

šafránka u AuTecu na Stodůlkách, případně butovice OMV tuším..
jigsaw

#8 Příspěvek od jigsaw »

Kdyby to někoho zajímalo, tak jsem našel wapku kousek ode mě - Benzina na Žižkově. Auto umeju v pohodě vždycky za pár desetikorun. :)
Lubos1971

#9 Příspěvek od Lubos1971 »

Dovolíte mi obnovit tohle vlákno? Kde najdu v Praze myčku s wapkou, u které mne nechají použít vlastní kbelík se šamponem? Co třeba Šafránka, tu mám minutu jízdy od domu.
kralik

#10 Příspěvek od kralik »

Plzenska OMV. Bez problemu s kyblem a houbou. Jen tam nebud vecnost, at nenastves ostatni cekajici :)
hurvajs77

#11 Příspěvek od hurvajs77 »

Ja jezdim osobne do Vestce. Je tam 5 boxu (tuším), většinou si meju ALU, pak osuším auto. Takže jsem tak dobrou hodinu. Nikdy si nestalo, že by někdo prudil.

Ale potřeboval bych najít nějaké ruční mytí, kde bych si mohl strčit leštičku do zásuvky. Nevíte někdo o něčem? Sice garáž mám, ale nejsou tam zásuvky :(
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY
Obrázek
E65 730d
E61 530xd - stolen :-(
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
Suchemytiaut

#12 Příspěvek od Suchemytiaut »

Nejlepší je auto si umýt sám… Rád bych Vám nabídnul slevový kupón s 10% slevou na první nákup naši autokosmetiky, v případě že by Vám kód nefungoval napište si o něj. Slevový Kód: j2t4XArd79

Jedná se o ekologickou autokosmetiku pro suché ryční mytí aut (1. konkurenční výhoda), která k umytí, naleštění a k ochránění auta nepotřebuje ani kapku vody a ani jiné drahé vybavení a auto můžete umýt a naleštit např. před panelákém, nebo u chaty (není žádný odpad, vše je v mikro utěrce) (2.výhoda). Práce s produkty je velmi rychlá se skvělím výsledkem, který nedosáhnete jinými prostředky ani za polovinu času (3.výhoda). Prostředky jsou velmi univerzální, 3 produkty vám stáčí o komplexní údržbu vozu (4. výhoda). Nechci spamovat diskuze, chci Vám jen nabídnout příznivé řešení s ještě lepší cenou.

Navštivte náš E-shop http://www.e-cs.cz
Odpovědět