Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Úprava obyčejného diferenciálu na samosvorný E36

Technické dotazy společné pro více řad nebo nezařaditelné do konkrétní sekce, vše ostatní bude smazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
riman

#1 Příspěvek od riman »

Zdravím, pokud to tu že je, tak se omlouvám, ale nenašel jsem dané téma. Rád bych si pořídil na E36 328i kupé samosvor, ale mám trochu obavu z jetých kusů. V servisu na prohlídce mi řekli, že už měli pár aut (BMW), kde si majitelé nechali obyč diferenciál předělat na svor (dokonce snad s proměnnou svorností) od české firmy, ale její jméno si nepamatují. Hledal jsem na internetu ale marně. Nevíte o tom něco a je něco takového vůbec možné? Díky za radu.
Stefca

#2 Příspěvek od Stefca »

Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Na jakej motor to přijde?mam tu 2 malé LSD vložky skladem, repasovany, za 5tis kus, stačí přehodit do tvého difu.
“Ability is what you're capable of doing.”
honzabiker1

#4 Příspěvek od honzabiker1 »

Pasovaly by ty vlozky i do diferencialu na e30? Popr. nemel bys na e30 nejake jine? Diky
riman

#5 Příspěvek od riman »

Hanz píše:Na jakej motor to přijde?mam tu 2 malé LSD vložky skladem, repasovany, za 5tis kus, stačí přehodit do tvého difu.

Bylo by to do 328i verze. Pokud by to tam pasovalo, můžu se optat, jakou mají ty vložky svornost?
Odpovědět