Na http://www.Tipcars.cz je nyni v prodeji 535 za 100 000 . Neco podobneho bych chtel myslite ze bude v uchazejicim stavu mam pocit ze jsem ji videl na mobile.de a stala tam kolem 60000 nerikam ze je to ta stejna ale je ji sakra podobna !
no to nevim jestli to bude jedna z lepších:-? za ty prachy bych to sakra dobre prolez,protoze to bejvaj vetsinou zalozetosti tesne pred opravama a tak.ikdyz samozrejme eksistujou vyjimky:)
no ja bych prolezl poradne kazdou 535...uz je to dost stary auto a takovy kary chodej z ruky do ruky mezi vekslakama. poctivej padesatnik si 535i nekoupi...ja jeste hezkou 535 snad nevidel..
Originál zaslal roan [B]tenhle ten motor neni moc povedenej, ne ze by nevydrzel, ale rekl bych ze dost chlastaj. to uz je lepsi 540, ta jede mnohem lip a jezdni za min
A za kolik jezdi podle tebe 540i ? I treba z vlastni zkusenosti ? Ja najel s 535i pres 20 tis. km a spotreba kolem trinacti litru. A to se fakt neloudam
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
Originál zaslal Dan td [B]A za kolik jezdi podle tebe 540i ? I treba z vlastni zkusenosti ? Ja najel s 535i pres 20 tis. km a spotreba kolem trinacti litru. A to se fakt neloudam
jak znamo 540 je osmivalec, a 535 je šestiválec, prumer si řika kolem 11l . ted sem nekde narazil na naky stary test a tam s ni jezdili za 13litrů, ale novináři sou prasata.
Mám spotřebu 13 l, jezdím jen 8 Km do práce a zpět. Motor se kloudně neohřeje a už ho vypínám. Jinak delší trasy (třeba jedu do Brna) tak mám spotřebu 10,5 - 11 l.
to mad max...takovy cestovani nedela motoru dobre. meli jsme v rodine kdysi MB 300E 4matic a po dvou zimnich sezonach odjezdenejch v krkonosich si to jezdil jen na tri valce. vzdy najel max tak 2km kuse...
Dostavam se sem docela pozde(jezdim s 540i manual), ale jak pise tady kolega s 540iA, jezdi to kolem 13 po tech kratkejch trasach po okreskach no a na tu dalku si to vezme kolem tech jedenacti. Ale benzin uz me tak netrapi, protoze jsem to predelal na sekvencni vstrikovani LPG a to uz je pohoda. tam je rozmezi od 12,5 - 20 l. Tech 20l je po meste a musite tomu opravdu davat(pokud nejste z Prahy a nestojite porad v kolonach, tam to zere jeste vic a nemusite se skoro ani pohnout).