Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

servis

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
premabig

#1 Příspěvek od premabig »

Může mi někdo poradit, kde v Praze najdu dobrý a ne moc drahý servis na mou E 34 ?A je tu někde na okolí nějaký dobrý vrakáč, kde mají dobré nahradní díly na toto auto a dávají snad i nějakou záruku? Dík za tipy
Anonymous

#2 Příspěvek od Anonymous »

Vrakáče a záruka = science fiction.
Pivson
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Pivson »

No nejdriv vzdy zjistit kolik stoji dil novej. Drobnosti pouze nove.
bumira

#4 Příspěvek od bumira »

Nazdar,
k těm vrakáčům - nevim zda jsem je projel už všechny v Praze , ale je to děs a hrůza - pokud už tam najdeš díl kterej neni v p..... tak jeho cena činí 90% dílu nového a to se opravdu vyplatí.
S použitejma náhradníma dílama mám jednoho člověka, kterej má díly dobrý( v rámci možností) a solidní ceny.Ale zase nemá úplně všechno , ale většinu dokáže obstarat pokud to nemá hned.
k opravám - servisů je tu spousta, ale pokud jsou dobrý tak jsou taky drahý a naopak.
Mám kluka kterej staví i závodní auta ( teď měl postavenou m3 , která měla 1100kg váhy a na brzdě naměřenej výkon kol 450 PS, tlakový tankování atd bohužel skončila v Brně na okruhu nebo? to do ní narvalo porsche...), taky staví auta pro filmaře ( např. Liga vyjímečných s Conerym - to obrovský auto stavěl taky on ) takže tomu docela rozumí a je levnej - téměř zadarmo.
Auta taky ladí a zvyšuje výkony ( např. BMW 535i E34 550 PS....)
Tak jestli budeš chtít tak zavolej na mob:736 142 466 8)
Mike

#5 Příspěvek od Mike »

premabig píše:Může mi někdo poradit, kde v Praze najdu dobrý a ne moc drahý servis na mou E 34 ?A je tu někde na okolí nějaký dobrý vrakáč, kde mají dobré nahradní díly na toto auto a dávají snad i nějakou záruku? Dík za tipy

Ve Vrsovicich je dobrej vrakac, jezdil jsem tam s E30 a ted s E34, kdyz neco kupuju a oni si nejsou jisty ze ten dil je v poradku tak si ho oznacej a kdyz neni v cajku tak mi ho vymeni za jinej nebo vrati penize, da se nima domluvit a jsou tam i v sobotu dopoledne, nedavno jsem tam koupil vsechny listy na spodky dveri a blatniky, jak nove, jeste nejake plast. krytky do motoru a to vsechno za petikylo, pohoda.
bumira

#6 Příspěvek od bumira »

Kde přesně ve Vršovicích to je?
Vůbec netušim.Znám tam akorát takovej malej vrakáč v ulici myslim že "za hřištěm".To je ono?
Pavel 528
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Pavel 528 »

bumira píše:Kde přesně ve Vršovicích to je?
Vůbec netušim.Znám tam akorát takovej malej vrakáč v ulici myslim že "za hřištěm".To je ono?

Lopuchova ulice
Mike

#8 Příspěvek od Mike »

bumira píše:Kde přesně ve Vršovicích to je?

Jo je tam takova skoro polni cesta, za radovejma garazema vedle fotbaloveho hriste.
Odpovědět