Yret píše:Tak jsem dal nové přední kotouče a desky. Už si to sedlo. Ale pozoruju, že při brždění mě to v rozmezí 70 - 60 km/h vibruje/kmitá s volantem??
Rada???
sedlo si to blbě co si tam dal za kotouče? a desky ? je to stará bolest bmw
P-J píše:A nebo se zvlnily - to se mi taky po výměně stalo.
No pokud není howado tak určitě ne... jako že nový kotouče a dup na ně z 200
Nemusíš být hovado. Když jsem ho kdysi koupil, tak to dělalo to samé a kotouče tam byly 1/2 roku staré. Dal jsem nové BOSCHe a za nějakou dobu to začalo dělat zase (normální ježdění, žádné kravení). A stále se to pomaličku zhoršuje, takže mě čeká další výměna. Ale jaké?
Yret píše:Tak jsem dal nové přední kotouče a desky. Už si to sedlo. Ale pozoruju, že při brždění mě to v rozmezí 70 - 60 km/h vibruje/kmitá s volantem??
Rada???
-NO ME TO DELALO TO SAMI A PO NEJAKY DOBE TO PRESLO A JE TO V POHO
Me to delalo taky,dal jsem tvrdsi desky,kotouc se mozna trochu srovnal a uz to nedela,zato to pekne piska Ale daval jsem i novou stredovou tyc rizeni ktera mela vuli,to tomu taky neprida,je to jedno k druhymu. A hlavne neorigo to zlobi skoro vzdycky...
Rada???
Mě to dělalo a opucoval jsem pořádně naboje ocelovým kartáčem a je pokoj.
Rada???
Mě to dělalo a opucoval jsem pořádně naboje ocelovým kartáčem a je pokoj.
no spíš bych to viděl na ty silný ramena s těma vlisovanejma silentblokama,a taky tyčky stabilizátoru +nový tlumiče.Řešil jsem taky to samý už mě to taky sralo že to je pořád horší dokonce to začalo dělat i při mýrném projíždění pravotočivé zatáčky i bez brzd.tak jsem se nasral a jak říkám výměna těchto dílů byla nutná,nakonec i kulové čepy na tyči řízení a je to fuck good.
jo jaky je problem shodit zadni kotouce? znamej mechos mi rikal ze pry kdyz shodim ty trmeny tak mi vyjedou ty pistky a pry se to tam musi nejakym specialnim cimsi zatlacit z5 a nejak pri tom jakoby sroubovat bo co... tak se bojim aby nahodou se neco nestalo co se nema stat...
Zave_M50 píše:jo jaky je problem shodit zadni kotouce? znamej mechos mi rikal ze pry kdyz shodim ty trmeny tak mi vyjedou ty pistky a pry se to tam musi nejakym specialnim cimsi zatlacit z5 a nejak pri tom jakoby sroubovat bo co... :roll: tak se bojim aby nahodou se neco nestalo co se nema stat... :oops: :(
Nevím čím to tam mačká tvůj mechoš ale mi to děláme takovejma velkejma sikovkama.
Zave_M50 píše:jo jaky je problem shodit zadni kotouce? znamej mechos mi rikal ze pry kdyz shodim ty trmeny tak mi vyjedou ty pistky a pry se to tam musi nejakym specialnim cimsi zatlacit z5 a nejak pri tom jakoby sroubovat bo co... tak se bojim aby nahodou se neco nestalo co se nema stat...
Je to stejný jako předek.
Pístky ti vyjedou pouze pokud při sundanejch třmenech šlapneš na brzdu.
Bez vetších problémů je zatlačíš z5 těma sikovkama.
Zave_M50 píše:jo jaky je problem shodit zadni kotouce? znamej mechos mi rikal ze pry kdyz shodim ty trmeny tak mi vyjedou ty pistky a pry se to tam musi nejakym specialnim cimsi zatlacit z5 a nejak pri tom jakoby sroubovat bo co... tak se bojim aby nahodou se neco nestalo co se nema stat...
Nevím čím to tam mačká tvůj mechoš ale mi to děláme takovejma velkejma sikovkama.