Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
co vy na to
pyvoník píše:je to staricka e 34 520i r.v.91ale mam ji nejak rad tzn.cira optika ,novy lacek ,kousek plastu ,interier v cerveny kuzi motor az nekde na srazu at je nejaky prekvapeni jinak az bude cista tak ji nafotim celou
Proč to červenání u toho obsahu a roku výroby.podívej se na můj podpis.

P.S.Jo a taky mám čirou optiku a nějaký ten plast

Cauky dik za kladne ohlasy
jinak lak je novy neco ve stylu jaguar 2003 ale muj Pan lakyra ho malinko pozmnenil ....a ta kuze je cerno-cervena jak kde poslu lepsi foto a sedaky se teprve delaj...kliky a predni a zadni bauset je rucne lesteny az do stavajici podoby a jinak fakt dik tesi mne ze se libi .... 

-
- Kontaktovat uživatele:
pyvoník píše:Cauky dik za kladne ohlasyjinak lak je novy neco ve stylu jaguar 2003 ale muj Pan lakyra ho malinko pozmnenil ....a ta kuze je cerno-cervena jak kde poslu lepsi foto a sedaky se teprve delaj...kliky a predni a zadni bauset je rucne lesteny az do stavajici podoby a jinak fakt dik tesi mne ze se libi ....
Ale jo, líbí, ale z té fotky toho není zase tak moc vidět.
O leštěnejch klikách jsem přemejšlel taky. Je to hliník nebo nějaká slitina hliníku? Chtěl jsem si je vyleštit a nechat naeloxovat do stříbrna. Ty je máš nalakované bezbarvým lakem, nebo jsou jen leštěný?