no já nevím ale kola co jsem měl na 36 tak mi jdou i na 34, teda samozřejmě jsem musel dát podložky, ale průměr středícího kroužku je stejný, 72,6mm, rozteč je také stejná, 5x120mm, akorát ET se liší, u 36je větší
tak jak ET,rozteč,nebo džuzna....prosím nějakou tabulku..nebo někoho kdo to vážně ví...co je jiného?
nejlepší bude prostě přiložit to kolo a hotovo...tipoval bych středovou díru...bude menší
průměr středového kroužku je 72,6mm, rozteč je 5x120mm, a ET u 34 je kolem 16-20, a u 36 36-40, mělo by to tak být, pokud jsem se trochu zpletl tak se nezlobte
Kola E34 a E36 jsou rozteci i stredovou dirou identicka, lisi se pouze v ET, viz psano vyse. Lidove - kolo na stred pasuje, ale bud je moc vylezly, nebo zalezly, pri zamene z modelu na model
ptám se asi znova ,ale vim o plecháčích 7J-16 H2 středová průměr díry je 74 mm a podle knížky jdou na určitou 5 řadu ...
problém je v tom že nevim zda-li mi tam půjdou ..nejsem si jist ani tou středovou dírou,,měří se to z vnitřní strany pomocí posuvky..to změřim.
Další problém je že tam neni napsaný ET...jak ho zjistim
je tam jen toto :
co znamená 7J-16 H2 to vim nevim ten zbytek..dá se z toho zjistit ET
leda že bych změřil šířku ráfku.a zjistil polovinu,,
pak bych změřil šířku ráfku od dosedací plochy ráfku a pak to odečet ..
Standard je ET20 u kol 7Jx15 pro zadokolku, mezera mezi pneu a McPhersonem je minimální, takže větší ET než 20 bych nedával. A když už, tak si pomoct podložkama.