Už jste si někdo nechali přetáhnout sedla? Mám to už trochu odrbané po těch 200tis. km. Jen by mě zajímalo zda to jde a co to stojí? A popřípadě kde. Děkuju
paces píše:Už jste si někdo nechali přetáhnout sedla? Mám to už trochu odrbané po těch 200tis. km. Jen by mě zajímalo zda to jde a co to stojí? A popřípadě kde. Děkuju
Jo, taky mě to zajímá...jak říkáš. Po 200kkm má dost. Bude to ale mastny jak prase.
Někde jsem to včera četl a teď to nemůžu najít. Někdo říkal i padesát tis a někdo zase 3-6tis Tak nevím. Ale určitě už to někdo dělal. Znám super levnýho čalouníka,ale myslím,že to nebude jen tak
paces píše:Někde jsem to včera četl a teď to nemůžu najít. Někdo říkal i padesát tis a někdo zase 3-6tis Tak nevím. Ale určitě už to někdo dělal. Znám super levnýho čalouníka,ale myslím,že to nebude jen tak
Já myslím že tak 15-20 k, možná ale asi víc no...kůže no
No hosi, nevim nevim, taky by me to zajimalo ale vemte si, ze priplatek za kuzi u noveho auta je treba 70 tisic. Kuze je vubec nejdrazsi doplnek za priplatek. Kam se na to hrabe ABS a Klima..
fotobobo píše:No hosi, nevim nevim, taky by me to zajimalo ale vemte si, ze priplatek za kuzi u noveho auta je treba 70 tisic. Kuze je vubec nejdrazsi doplnek za priplatek. Kam se na to hrabe ABS a Klima..
u W116ky, staryho mercedesu long limuzina to nabizel nekdo cely precalounit do svetly kuze, v comozna nejveci kvalite 80 000,- ale to bylo i se stropem.
paces píše:Už jste si někdo nechali přetáhnout sedla? Mám to už trochu odrbané po těch 200tis. km. Jen by mě zajímalo zda to jde a co to stojí? A popřípadě kde. Děkuju
Znam firmu co prekabatila Mondeo do dvoubarevne kuze vcetne vyplni dveri za cca 50.000Kc.
error-motohanz píše:jo to jo za pusu to si uz pak nereknes az budes rozebirat sedacky, sit tu kuzi a pak natahovat a kompletovat...jinak jedna krava urcite nestaci
Nevydelana kuze stoji tak 700 az 1000 takze z nevydelany by to bylo urcite za par supu. A krasne by to vonelo
error-motohanz píše:jo to jo za pusu to si uz pak nereknes az budes rozebirat sedacky, sit tu kuzi a pak natahovat a kompletovat...jinak jedna krava urcite nestaci
Nevydelana kuze stoji tak 700 az 1000 takze z nevydelany by to bylo urcite za par supu. A krasne by to vonelo
jako kráva....
Ne,ze slůněte . Z krávy je to ještě za levnějc, tahle cena je za byka ktery mel cca 500 kg. Ale jak sem rek je to za syrovou kuzi...Klidne sezenu