nevite nekdo, kdyz mam od e39, rv 97 stary klicek, ktery je uz promackany, tlacitka musim poradne zmacknout, aby se vubec neco stalo, tak jestli mi to vymeni za novy, pripadne, jestli mi to daj do pouzdra klicku, v novem stylu (samotny klic zajede do puzdra, jako u oktakvy napr.) a kolik to asi muze stat..
Ja se zabivam problematikou klicu, nevim teda jak v BMW origo servisu. Ale ja udelam klic na BMW E39 r.v. 97 za 1200,- ale bude bez znaku BMW a bez dalky a otvirani kufru. V origo servisu kdyz by ti dali novej typ klicku tak by mohl byt problem, protoze nove cipy maji jiny tvar a vylisky plastu maji tvar vzdy presne na ten cip aby se tam nemohl hybat. Ale chtelo by to videt, mozna by to slo. No ale dalku by ti museli sesinchronizovat v origu servisu
Těch 3800,- je za plnohodnotný klíč s DO. Klíč bez DO stojí 1100,-. Nechával jsem si ho dělat jelikož jsem auto koupil jen s jedním klíčem. Navíc ostatní klíče vyrobené k tomuto vozu /3ks/ dle vyjetého protokolu v AuTecu jsem nechal znehodnotit za 800,-.
nechci kecat, ale myslím, že klíč s DO stojí 4.500,-
obyč cca těch 1.100 a obyč se světýlkym 1.558,-
Stav se v Renocaru s velkým TP a do 10 dnů ho máš..
matal píše:nechci kecat, ale myslím, že klíč s DO stojí 4.500,- obyč cca těch 1.100 a obyč se světýlkym 1.558,- Stav se v Renocaru s velkým TP a do 10 dnů ho máš..
matal píše:nechci kecat, ale myslím, že klíč s DO stojí 4.500,- obyč cca těch 1.100 a obyč se světýlkym 1.558,- Stav se v Renocaru s velkým TP a do 10 dnů ho máš..
4500 za klicek, hmmm, prijemne
kupoval jsem ho, cenu už přesně nevím, ale bylo to kolem 4tis.Nový typ kliče ti neobědnají,taky jsem to chtěl,ale údajně vysílá signál na jiné frekvenci,než ten starý,takže by nefungoval