Cus Lidi. mame s Lukym problem s centralem. odemknout jde vdycky ale zamknout....v posledni 2-3 mesice si docela dela co chce obcas zamkne obcas ne..v listopadu nezamykal skoro vubec v prosinci naopak zamykal skoro poprad. Mluvim o zamykani na dalku. Baterky v pohode, diagnostika taky nic nevykazuje. A kdyz to neslo zamnknout na dalku tak klickem do zamku to slo. Obcas sjedou okna a tak.... Ale dneska uz nezamknul ani tak. Ma nekdo podobnou zkusenost a hlavne radu co stim????Diky Marten a Lucas
Taky mi blbl trochu central,auto se samo odemykalo.. mam 523i 1996 e39, nechal jsem odpojenou baterku na nekolik hodin,vyresetovala se řídící jednotka a už je to Ok,ale nevím jestli to pomůže...
Taky to vidím na klíček. To, že ti nejde ani z druhého je možná tím, že ho nepoužíváš a je vybitý. Nevim přesně, co máš za klíč, ale mě se dobíjí v zapalování. Zkus ty klíče prohodit a používat ten druhej. Už se to tady řešilo, tak si to najdi. Ten mikrospínač,, nevim..., opravdu nevim.... To by diagnostika měla vypsat, ne? A pokud by byl špatnej mikrák, tak by to nezamkl ani manuálně klíčkem. Řekl bych...