dneska sem normalne dalkacem otevrel kufr dal tam veci. Odvezl jsem je zase normalne odemkl dalkacem vyndal veci a pri zavirani se kufr nedobouchne. Cely sem to prohledl, nikde nic neprekazi, nikde se nic neposkodilo...tak bude odesel zamek ale da se s tou zapatkou hejbat, nebo nevim
to sem zkousel, zamyka se cely auto a odemyka ale kufr nic. vypada ze je ve stavu odemceno. I kdyz mackam knoflik vevnitr tak nic je to E39 no asi to holt necham pres noc otevreny a rano to hodim do servisu. Prohledavam stary fora a nemuzu nic najit
Doktor1 píše:Prasklá pružinka v zámku,klasika.. Buď nahradit pružinku v zámku,nebo celej zámek...
Byl jsi rychlejší. Stalo se mi to taky, a kufr pak nešel zabouchnout (pořád otevřený). Po rozebrání - pružinka. Protože jsem neměl jinou a potřeboval jet, kleštěma jsem vyrobil z posledního "závitu" háček (ten se ulomil) a fungovalo to.
Doktor1 píše:Prasklá pružinka v zámku,klasika.. Buď nahradit pružinku v zámku,nebo celej zámek...
Byl jsi tychlejší. Stalo se mi to taky, a kufr pak nešel zabouchnout (pořád otevřený). Po rozebrání - pružinka. Protože jsem neměl jinou a potřeboval jet, kleštěma jsem vyrobil z posledního "závitu" háček (ten se ulomil) a fungovalo to.