To je tezky rozhodnout, co je lepsi a co je na nic, kdyz nejsi profi zlodej, abys vedel jak rychle jde to konretni zarizeni prekonat...

Osobne si myslim, ze je lepsi mit oboji, protoze pak je sance, ze si vezme jine auto (pokud konretne nejde po tom tvojem).
Nicmene sam jsem svoje zabezpeceni nakonec udelal obdobne jako FUGO s tim, ze pouziti odtahovky u auta z roku 90 nepredpokladam (ale i ta se da resit cidlem naklonu)
ad GSM obecne: no sice je dobry pro klid duse, kdyz na auto nevidis, ale ruku na srdce, dostanes se k nemu vzdy do minuty-dvou, nez s tim ten vul stihne zmizet nebo to uplne vybrat?
a k te lokaci pres t-mobile: hledal uz nekdo pomoci toho svoje auto? co jsem si to zkousel, tak i po Praze to ukazuje v rozmezi az par set metru, coz znamena minimalne nekolik bloku (a tudiz treba nekolik desitek garazi a dvorku)...
P.S. K te lokalizaci, jak to prakticky resite? Vpodstate to chce mit poruce pc s internetem, aby si clovek mohl zadat udanou zemepisnou sirku a delku do map a presne videl, kde je ta konkretni BTS. Ty pisemne udaje jsou jen velmi orientacni... Je otazka, zda az mi to budou krast, budu mit tohle vsechno po ruce...
Fugo píše:nevím zda bych vyhazoval peníze za takový "blbosti", já radši alarm s gsm pagerem a immo , zakodovaný auto, a stejně když to budou chtít tak přijedou s odtahovkou..