Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Zamknout bez baterky..? - VYŘEŠENO!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
523iAT

#1 Příspěvek od 523iAT »

Zdravím!
Prosím poraďte, nevím, jak zamknout mojí E39(r.v.97), když mám vyndanou baterku, potřebuju ji nabít..

Když jsem ji vyndal a chtěl klíčkem zamknout, tak mi to nejde :oops:
Je mi jasný, že bez šťávy centrál nechodí, tak jsem myslel, že bych u dveří mimo řidičových zamáčkl čudlajze a u řidiče zamknul klíčkem, ale po otočení klíčku v zámku se dveře nezamknou :(

Otáčet klíčkem jde lehce asi o 50 stupňů, tak zkusím trošku zabrat a otočit s ním ještě kousek dál..
523iAT

#2 Příspěvek od 523iAT »

Tak dál, než o těch cca 50 stupňů s tím neotočím..
Fakt nikdo nevíte, já jen jestli v tom odemykání a zamykání klíčkem bez šťávy není ňákej fígl anebo jestli mě spíš nezradila technika?
Docela mě děsí, že kdyby se mi úplně vybila baterka v zamčeným autě, tak se do něj zřejmě nedostanu.. :(
Dan td

#3 Příspěvek od Dan td »

Není na odemčení e39 bez šťávy podobnej grif jako u e34, tzn. držet zvednutou kliku a přitom odemknout? Se zamykáním už si nepamatuju, jestli to tak fungovalo, ale zkusit to můžeš ...
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
hoboj
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od hoboj »

523iAT píše:Zdravím!
Prosím poraďte, nevím, jak zamknout mojí E39(r.v.97), když mám vyndanou baterku, potřebuju ji nabít..

Když jsem ji vyndal a chtěl klíčkem zamknout, tak mi to nejde :oops:
Je mi jasný, že bez šťávy centrál nechodí, tak jsem myslel, že bych u dveří mimo řidičových zamáčkl čudlajze a u řidiče zamknul klíčkem, ale po otočení klíčku v zámku se dveře nezamknou :(

Otáčet klíčkem jde lehce asi o 50 stupňů, tak zkusím trošku zabrat a otočit s ním ještě kousek dál..

a není nejjednodušší zamáčknout všechny čudlíky a zabouchnout dveře
P-J

#5 Příspěvek od P-J »

523iAT píše:Tak dál, než o těch cca 50 stupňů s tím neotočím..

Tak trošku zaber, jde s tím otočit o 90 st.
P-J

#6 Příspěvek od P-J »

Dan td píše:Není na odemčení e39 bez šťávy podobnej grif jako u e34, tzn. držet zvednutou kliku a přitom odemknout? Se zamykáním už si nepamatuju, jestli to tak fungovalo, ale zkusit to můžeš ...

Není v tom žádný fígl, jde to bez zvedání kliky. Stačí trošku víc zabrat.....
523iAT

#7 Příspěvek od 523iAT »

hoboj píše:a není nejjednodušší zamáčknout všechny čudlíky a zabouchnout dveře

Rozhodně by to bylo nejjednodušší, ovšem asi né nejefektivnější, jelikož bych se potom ještě rád do toho auta dostal a pochybuju, že když to nejde zamknout, tak to potom půjde odemknout..

Dan td: tak ten fígl při zamykání nepomohl, nejde to..

P-J: tak já teda zkusím víc zabrat, když to u tebe jde normálně o 90 stupňů..

Díky za rady..
523iAT

#8 Příspěvek od 523iAT »

Tak problém vyřešen, chyba byla samozřejmě, jako ve většině případech, v lidském faktoru :oops: jsem asi moc velkej cíťa, stačilo trochu víc zabrat a šlo to, takže díky za radu!!
LTmotorsport
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od LTmotorsport »

Dan td píše:Není na odemčení e39 bez šťávy podobnej grif jako u e34, tzn. držet zvednutou kliku a přitom odemknout? Se zamykáním už si nepamatuju, jestli to tak fungovalo, ale zkusit to můžeš ...

:D cooo? To tak fakt u E 34 funkuje? Já když jsem si chtěl iniciativně po koupi auta nabít baterku, tak jsem baterku vyndal a nicnetušíc jsem zamknul auto. pěkně jsem si přinesl nabitou baterku a když jsem zkusil odemknout auto, tak mě polil pot..........! Nakonec jsem auto otevíral za pomocí olejově měrky se smyčkou a lezl jsem tam skivakem.... :D :D
komaar

#10 Příspěvek od komaar »

jo tak mě se dneska stalo to samý -- skoušel sem provázek se smyčkou ale bez šance, pak sem držel už kladivo v ruce že rozbiju vokno ale nemohl sem -- nakonec mi borec poradil at to zvednu heverem, vlezu pod to a připojim kabelem na aleternátor plus (na ten tlustej) a ukostřim motor -- zezačátku sem to nemoh trefit furt to jistřilo a zkratovalo jak je tam blbej přístup ale pak to nakonec vyšlo -- druhej šlověk při připojování musí votáčet klíčkem
když se to podařilo bylo to lepší než orgasmus :oops:
Odpovědět