Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

..::525tds e39 - bubliny v nafte::..

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
peter_BA

#1 Příspěvek od peter_BA »

vcera mi spravili komplet cerpadlo (origos bmw servis) vratane nastavenia. Auto islo cez den v poho ale ku koncu dna uz malo velke problemi so startom a v noci mi uz pri prichode domov zhaslo pocas jazdy a teraz sa neda natocit vobec, a ak tak na 20s a potom scipne. vsimol som si ale ze v tej hadici s naftou (priesvitna) co ide v motore do cerpadla je strasne vela vzduchovych bublin. v bmw mi povedali ze je to odchadzajuce cerpadlo v nadrzi, ze ked chcem na tom jazdit tak musim mat vela nafty (20 litrov a viac) aby mi to nerobilo... nestretli ste sa s tym niekto? nechce sa mi verit ze zrazu odide aj toto v nadrzi a ze toto je riesnie...

dakujem
Mirahejny

#2 Příspěvek od Mirahejny »

peter_BA píše:vcera mi spravili komplet cerpadlo (origos bmw servis) vratane nastavenia. Auto islo cez den v poho ale ku koncu dna uz malo velke problemi so startom a v noci mi uz pri prichode domov zhaslo pocas jazdy a teraz sa neda natocit vobec, a ak tak na 20s a potom scipne. vsimol som si ale ze v tej hadici s naftou (priesvitna) co ide v motore do cerpadla je strasne vela vzduchovych bublin. v bmw mi povedali ze je to odchadzajuce cerpadlo v nadrzi, ze ked chcem na tom jazdit tak musim mat vela nafty (20 litrov a viac) aby mi to nerobilo... nestretli ste sa s tym niekto? nechce sa mi verit ze zrazu odide aj toto v nadrzi a ze toto je riesnie...

dakujem

Koukni sem psal jsem tam postup opravy podávacího čerpadla

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=22865
karosmyk
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od karosmyk »

odešlo ti čerpadlo které z jedné části nádrže přečerpává naftu do té druhé v které je podávací čerpadlo k motoru ukazuje to 20l nafty která tam skutečně je ale nepřečerpává se, kdyby jsi auto parkoval tak aby bylo nakloněné teď nevím na jakou stranu jesli na levou nebo na pravou tak by si s největší praďěpodobností nastartoval a nesálo by to vzduch
RBMW

#4 Příspěvek od RBMW »

To se mi stalo už nekolikrát. Je to bolest BMW.......
tds

#5 Příspěvek od tds »

ano je to jak jsi říkal,je to způsobené vadným podávacím čerpadlem,když je v nádrži více jak 20l paliva tak je to ok jinak špatný.většinou se stává že stačí očistit kontakty čerpadla popř.opravit.chce to ale vytáhnout z nádrže a potom uvidíš.hodně zdaru
peter_BA

#6 Příspěvek od peter_BA »

hosi dakujem, zajtra idem do bmw na montaz noveho podavacieho cerpadla, tak som zvedavy... dam vediet
peter_BA

#7 Příspěvek od peter_BA »

UPDATE

takze problem vyrieseny. Chyba bola v podavajucom cerpadle v nadrzi. Teraz mam bezproblemove starty a ziadne bubliny v nafte.

Dakujem aj Vam za pomoc
Odpovědět