vcera mi spravili komplet cerpadlo (origos bmw servis) vratane nastavenia. Auto islo cez den v poho ale ku koncu dna uz malo velke problemi so startom a v noci mi uz pri prichode domov zhaslo pocas jazdy a teraz sa neda natocit vobec, a ak tak na 20s a potom scipne. vsimol som si ale ze v tej hadici s naftou (priesvitna) co ide v motore do cerpadla je strasne vela vzduchovych bublin. v bmw mi povedali ze je to odchadzajuce cerpadlo v nadrzi, ze ked chcem na tom jazdit tak musim mat vela nafty (20 litrov a viac) aby mi to nerobilo... nestretli ste sa s tym niekto? nechce sa mi verit ze zrazu odide aj toto v nadrzi a ze toto je riesnie...
dakujem
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
..::525tds e39 - bubliny v nafte::..
peter_BA píše:vcera mi spravili komplet cerpadlo (origos bmw servis) vratane nastavenia. Auto islo cez den v poho ale ku koncu dna uz malo velke problemi so startom a v noci mi uz pri prichode domov zhaslo pocas jazdy a teraz sa neda natocit vobec, a ak tak na 20s a potom scipne. vsimol som si ale ze v tej hadici s naftou (priesvitna) co ide v motore do cerpadla je strasne vela vzduchovych bublin. v bmw mi povedali ze je to odchadzajuce cerpadlo v nadrzi, ze ked chcem na tom jazdit tak musim mat vela nafty (20 litrov a viac) aby mi to nerobilo... nestretli ste sa s tym niekto? nechce sa mi verit ze zrazu odide aj toto v nadrzi a ze toto je riesnie...
dakujem
Koukni sem psal jsem tam postup opravy podávacího čerpadla
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=22865
odešlo ti čerpadlo které z jedné části nádrže přečerpává naftu do té druhé v které je podávací čerpadlo k motoru ukazuje to 20l nafty která tam skutečně je ale nepřečerpává se, kdyby jsi auto parkoval tak aby bylo nakloněné teď nevím na jakou stranu jesli na levou nebo na pravou tak by si s největší praďěpodobností nastartoval a nesálo by to vzduch