ty zkurvenej zmrde jeden,jeste jednou sahnes na moje auto tak te ukopu k smrti!!!!!!!!!!!
mam 530d m-paket,nemam ji ani mesic a tenhle zmrd mi ukrad uz mlhovky z m-paket narazniku a ted mi utrhnul lizatko z kufru,ale takovym stylem ze mi odrel i kufr,to auto stoji zaparkovany na starostrasnicky ulici v praze 10 u vozovny tramvaji,vypada jako m5 a ma 4 laufy. Dam 10tis kč odměnu tomu kdo me dovede k tomu dotycnymu,clovek je urcite z prahy 10,je tam zakaz vjezdu do ty ulice,takze tam asi jezdi casto v noci,protoze ja tam stojim jen pozde v noci.
v tyhle zkurveny republice zijou opravdu jen ubozaci co si takovouhle picovinu za par korun ani nemuzou koupit a musej ji nekomu utrhnout z auta
to je vyhoda bydleni v praze... ja v praze bydlel tyden a behem toho mi 3 krat vykradli auto tim ze me prohodily cihlu oknem,,,tak sem se uklidil z prahy a kazdej den se projedu do prace
Martyn píše:pokracuje to jeste pres cele dvere:( ku*va jedna zavisitva..
No ty vole...
Lidi jsou svině... ťuk, ťuk, mému se ještě nic nestalo, ale chápu každého, komu se něco takového stane... Na cizí auta se prostě nešahá a těm imbecilním pakům, co jsou toho schopni, bych zlámal ruce....
omlouvam se ze jsem byl sprostej ale musel jsem to ze sebe nejak vypumpovat,nejhorsi je ze nejdriv mlhovky a za 10 dni to lizatko,takze ted to vypada jak nejakej vrak
Tak já budu mít za 14 dní hotovou mojí E34 a budu s ní parkovat v Nuslích. Už se bojim teď. V Praze je to blbý. Vloupali se mi do všech aut,který jsem kdy měl. Zatím pětkrát. A v autě nikdy nic nenechávám. Ani toho žigulíka nenechali. A to bylo před 17 ti lety. Ruku jim useknout.
Jo ja si koupil posranou starou E34 a jelikoz mela krasnej lak a kola tak nekoho asi sralo i to 15 let stary auto a po tydnu co jsem ho mel uz mam naveky sramy pres celou kapotu a na dverich....A PAK AT MI NEKDO RIKA, ZE LIDI SE NESMI STRILET
Tak když sme u těch čórek, tak kámošovi v Práglu před kolejema VŠE čórovali oktávku (naštěstí pojištěnou) a prej je to tam na denním pořádku. A u nás v Brně před kolejema v deset večer (když hafo lidí na balkonech vyhuluje a vcelku tam pořád někdo chodí dovnitř a ven) tam nějakej týpek začal obcházet auta a zkoušet kliky. V okamžiku, kdy na spolužaččino auto vzal páčidlo, tak ho čapli benga - pěkně ho vychytali... ale spolužačka z toho moc nadšená nebyla, ale naštěstí ji nestihl udělat ani škrábanec... to auto stálo cca. 30metrů od recepce, kde jsou pořád tři lidi. Dlouho to parkoviště bylo bez ztráty kytičky, ale tenhle semestr se s tím roztrhl pytel a kradly se například airbagy z dvěstěšestek (byly 4 na parkovišti)...
Ksakru, co s tím? Dyk to není možný. Napojim na kastli 380 V !!! Máte nějakej reálnější nápad. Co kárku pojistit? To se asi nevyplatí při ceně za auto 120.000,-?
Me to ojeli klicem az na úplech 2x , ted budu mit pekne na jaro novej celolak a trnu hruzou , ze asi zabiju.... nebo mi spise pokazi radost...
a to mam jet na 4 dny do Prahy... hm.... fuck zmrdi a prisaham , uvidim jedineho ochomejtku kolem meho pekáče tak mu vrazím cihlu do prdele.....
ty zkurvenej zmrde jeden,jeste jednou sahnes na moje auto tak te ukopu k smrti!!!!!!!!!!!
mam 530d m-paket,nemam ji ani mesic a tenhle zmrd mi ukrad uz mlhovky z m-paket narazniku a ted mi utrhnul lizatko z kufru,ale takovym stylem ze mi odrel i kufr,to auto stoji zaparkovany na starostrasnicky ulici v praze 10 u vozovny tramvaji,vypada jako m5 a ma 4 laufy. Dam 10tis kč odměnu tomu kdo me dovede k tomu dotycnymu,clovek je urcite z prahy 10,je tam zakaz vjezdu do ty ulice,takze tam asi jezdi casto v noci,protoze ja tam stojim jen pozde v noci.
v tyhle zkurveny republice zijou opravdu jen ubozaci co si takovouhle picovinu za par korun ani nemuzou koupit a musej ji nekomu utrhnout z auta
ta woe nasrat jim do krku zmrdum, doufam ze volizne i tu moji kreten parkuju o par bloku jinde ale na stesti tam nemam zadny upravy jenom cisty origo
no lovu zdar