Podle me snad v Nemecku nemaji snih.Nastesti ho moc tuto zimu nebylo.Nejsem si zcela jist jestli to spravi nove gumy , abych nebyl prekvapeny za par tisic - ze zase hovno.Asi by bylo nejlip se takoveho auta zbavit.Od ktereho roku maji 5ky ASR.
Já sem teda s ní na sněhu a ledu jel jen jednou , ale žádný problémi sem neměl...dvě fábie přede mnou hrabali a nic já sem se rozjel(do kopce) normálně bez hrabaní... objel sem je a jel sem si dál
e34 v zimě? Pohodička, Ochcávkou jsem nemohl vyjet kopec, s e34 jsem se pod kopcem pomaličku rozjel a krásně vyjel kopec.
Občas si prohrábla, ale nezůstala viset jako Schadepatent
ASC byla přípltková výbyva.. Nové gumy budou samozřejmě lepší než hodně ojeté..
Jinak to chce taky lehkou nohu..musím říct,že E34ka jede na sněhu v pohodě,cítím se v tom bezpečněji než v předohrabu..
Ježdění úplně v klidu,je celkem jedno co je to za auto ale musí se dávat pozor na parkování.Posledně jsem chytře zaparkoval na sněhu předkem dolů z kopce a vycouvat to byl celkem očistec.
minulou zimu jsem mel dunlop winter sport m3, asi 5-6 mm (koupil jsem je s autem). tento rok jsem je na predku jeste nechal a na zadek koupil temer nejlevnejsi zimni funglovky nankang (asi jsem tusil, jaka zima nas ceka )
par krat jsem jel na hory a pristi rok urcite jeste koupim 2 dalsi na predek. ten rozdil byl neskutecny. vyjel jsem uplne vsude a ze vseho uplne bez problemu. rozjezd do prudkeho kopce nebyl problem.
za ty prachy (16ky za 1800 kus) neni co resit. samozrejme s tim nesmis litat 220 po dalnici ...
pre mna to bola prva zima s E34,a toto je asi najhorsie auto ake som mal v zime.predtym E30,36 a to su zlate auta... a to mam nove zinme pneu sava.s E34 mam problemy aj tam kde by snad vyjel zigulak
Hele ale to není autem...Já jezdím vesměs jen zadohrabama,několikrát Scorpio I i II včetně Cosworth,Omega MV6 a jediná prekérka kde jsem se fakt bál že tam zůstanu byla s V70 volvem(předohrab),ale otamtud nakonec couval i frajer s Gčkem.Nikdy nezapomenu jak jsem v půlmetrovejch závějích v jedenáct večer zkoušel nahodit řetězy.
e34(moje prvni zima za volantem vubec) i e39 uplne v pohode.... teda zaklad jsou nove gumy.... na jetych jsem s e39 zapadl i na rovine..... a 40% je taky cit v prave noze.... proste kdyz se da plny knedlik a kola hrabou, tak to logicky nepojede.... jedina vyhoda predohrabu v zime je, ze to odpousti....
já sice nemam e34 ale když vypnu DSC tak se mi moc dobře nejede, ten systém je hodně velká záchrana.. zimáky jsem mel nový.. a je fakt že ta pani s feldou na šikmym parkovišti hrabala jak o závod a mně to vyjelo v pohodě
Zasnu,je teda fakt ze je to prvni zadek co mam,vzdycky to byly predky.Ale je fakt ze byly ty gumy starsiho data.Datum tam udajne nekde je ale kde.....?Je to automat ale fakt to neslo ani hovno a to byla celkem rovina...........................
jak tady vsichni rikaji, nove gumy je zaklad (vzorek je jenom pulka uspechu, ta guma musi taky lepit). potom neni problem, mame chatu na hrebenu krkonos (1150 mnm), cesta se nesoli ani nesype a dokud neni prasanu > 10 cm tak e34 v poho (samozrejme musis citlive s plynem a zbytecne nebrzdit)...
prehodrab a ASC je samozrejme lepsi, s A4 se dalo vyjet i kdyz uz se valil snih pres kapotu