Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prosím pomoc-zamčená E39
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Řešilo se to tady :
http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... =odemknout
Takže zkus odemknout klíčem, je třeba více zabrat, jak je popisováno.
Nebo :
Pokud se dostaneš do kufru, tam je lampička osvětlení a je na ní trvalé napětí. Lampičku otevřít, vyndat žárovku, zjistit kde je kostra. To zjistíš např. ohmetrem. Ten druhý pól žárovky je plus(+). Tak do těchto bodů připojíš nabitou baterku a auto otevřeš dálkou. OK?
Nebo :
Pokud se dostaneš do kufru, tam je lampička osvětlení a je na ní trvalé napětí. Lampičku otevřít, vyndat žárovku, zjistit kde je kostra. To zjistíš např. ohmetrem. Ten druhý pól žárovky je plus(+). Tak do těchto bodů připojíš nabitou baterku a auto otevřeš dálkou. OK?
-
- Kontaktovat uživatele:
starML píše:Řešilo se to tady :
Nebo :
ok díky mooooooc šlo to už je to otevřeno,fakt stačilo jen hodně zabrat
a ješte jednou díky
E30 320i ex
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4
na práci a E36 kabrio v garáži 
E36 320i ex
E46 330i ex
E46 330d ex
aktuálně Volvo V70 D4

-
- Kontaktovat uživatele:
Marten píše:Další nápad není třeba. Prostě strč klíč do zámku řidičových dveří a otoč o 90 stupňů doleva. A je odemčeno...
Pardon ale u e39 528 z roku 00 to nejde jakmile se odpojí baterka tak se do auta nedá dostat tak kdyš to tady rozebírate tak co toto?? p.s. skoušel sen to napřed sem si nechal otevřený kufr a dveře po odpojení nešli a pak sem nechal odemčeno a po odpojení baterie sem zabouchl kufr a ten taky otevřit nešel tak by mě zajimalo kdyby došla baterie (třeba po rosvycenych světle přes noc) jak se pak člověk do toho auta dostane????
-
klíčem to neotevřete bez baterky, klíčem totiž zmáčkneš ve dveřích jen microspínač a ten dá povel otevřít motorkem. neplatí ani zabrat silou prostě tam žádný táhlo není připojené na zámek.
jediné co jde je vzít startovací kabel - dlouhý vlíst pod auto , mínus připojit někde na kostru a zhruba pod podlahou řidiče u tunelu co je výfuk je udělaná pro tyhle případy svorka na + pol a na ní připojit startovací kabet a je odemknuto je to jednoduché. jiný způsob neexistuje!! Jo rozbít okno.
jediné co jde je vzít startovací kabel - dlouhý vlíst pod auto , mínus připojit někde na kostru a zhruba pod podlahou řidiče u tunelu co je výfuk je udělaná pro tyhle případy svorka na + pol a na ní připojit startovací kabet a je odemknuto je to jednoduché. jiný způsob neexistuje!! Jo rozbít okno.
mirunda523 píše:klíčem to neotevřete bez baterky, klíčem totiž zmáčkneš ve dveřích jen microspínač a ten dá povel otevřít motorkem. neplatí ani zabrat silou prostě tam žádný táhlo není připojené na zámek.
By mě zajímalo, jak se zrovna ty dostaneš do auta, když se posere centrál jako takový? To Ti jakékoliv připojení batrie bude celkem k h..... .
Mechanické odemknutí prostě funguje a je popsané i v manuálu. Nebo ty si pod následujícím předsatvuješ co?:
"Manuální ovládání - v případě poruchy elektrického ovládání. Levé dveře můžete odemknout nebo zamknout otočením klíče do mezní polohy" Za elektrickou poruchu lze jistě považovat i vybitou baterii
X lidí tu napíše že to jde, další si to vyzkouší a potvrdí to a potom se najde chytrák, který bude tvrdit, že to nejde....

Ale proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že?

-
Měl jsem ty dveře rozebraný tak asi nejsem magor a vidím co tam je mám e39 2000 a tam prostě mechanika není v BMW na můj dotaz jak postupovat byla odpověd tak jak jsem to psal možná že starý e39 to tak mají, něco žvanil že to za příplatek tam nedávají mechanický zámek aby to nikdo klíčem nebo vylomením zámku neotevžel, fakt tam je jen spínač.
P-J píše:Birkoff píše:Pokud vím tak když se "vezme" za klíč v řidičových dveřích tak se mechanicky!!! otevře zámek. Takže elektrika je v tuto chvíli bezpředmětná. Myslím že to mají všechny E39 stejně. Nebo se pletu?
Nepleteš.... Někdo se prostě jenom bojí trochu zabrat....![]()
To je tým ze uz sme prilis rozmazleni vsetkymi tými elektro hracickami

-
P-J píše:mirunda523 píše:klíčem to neotevřete bez baterky, klíčem totiž zmáčkneš ve dveřích jen microspínač a ten dá povel otevřít motorkem. neplatí ani zabrat silou prostě tam žádný táhlo není připojené na zámek.
By mě zajímalo, jak se zrovna ty dostaneš do auta, když se posere centrál jako takový? To Ti jakékoliv připojení batrie bude celkem k h..... .
Mechanické odemknutí prostě funguje a je popsané i v manuálu. Nebo ty si pod následujícím předsatvuješ co?:
"Manuální ovládání - v případě poruchy elektrického ovládání. Levé dveře můžete odemknout nebo zamknout otočením klíče do mezní polohy" Za elektrickou poruchu lze jistě považovat i vybitou baterii
X lidí tu napíše že to jde, další si to vyzkouší a potvrdí to a potom se najde chytrák, který bude tvrdit, že to nejde....![]()
![]()
Ale proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že?
Podle ETK je tam táhlo. Jinak je to tak řešeno i u novějších typů se slotovým klíčem. V tom máš schovanou planžetu s mechanickým klíčem a v případě vyblití baterie se doto dostáváš mechanickou vazbou mezi vložkou a mechanismem zámku. Nebudu tvrdit, že to není možné, nějaký individuální systém, ale přijde mi to nesmyslné a moc tomu nevěřim. To spíš uvěřim, že se poskurvilo a někdo ho tam už nechtěl dávat. Takže se taky přiklánim k názoru, že to musí jít odemknout mechanicky.
to,že když se dveře zamknou centrálem a nedají se zevnitř otevřít,je logický.Ale to že když zamkneš auto a vybije se baterka,že neotevřeš mi příde hodně ale hodně nelogický.Kvůli zlodějům?Blbost,protože furt je na oknách sklo a dá se odtáhnout (myslím celý auto).Je tam taková černá krabička a v ní je všechna tá mechanika.jen to není vydět a není k tomu takovej přístup jako třebars u jiných aut.
Zdar, taky jsem myslel, ze E39 (mam rok 2000 FL) nejde po vybiti baterie otevrit. Chlap z Global Assistance mi to tak rekl a otevrel to s pomoci druhe baterie, se kterou pod to vlezl s pripojil z podmotoru. Pak mi ale Pavel "pupik" v servise poradil jak na to. Uz jsem to nekolikrat testoval a jde uplne bez problemu...
Kdyz se klickem otaci od dorazu k dorazu, tak to samozrejme nic nedela, ale je potreba zatahnout normalne z venku za kliku a drzet ji tak ve tretine az polovine, pak klickem otocit trochu silou dale pres ten doraz a ono to povoli a krasne se to odemkne/zamkne.
Kdyz se klickem otaci od dorazu k dorazu, tak to samozrejme nic nedela, ale je potreba zatahnout normalne z venku za kliku a drzet ji tak ve tretine az polovine, pak klickem otocit trochu silou dale pres ten doraz a ono to povoli a krasne se to odemkne/zamkne.