Chlapi dnes som rezignoval už neviem čo tomu je

Auto som kúpil dva mesiace dozadu behom týždňa sa začalo prehrievať chovalo sa to tak, pri dlkšom státí sa teplota začala pomaly zdvýhať ako náhle som pridal tak okamžite klesla na 90 stupnov tam kde má postupne sa to začalo prehrievať viac a viac

(( teraz sa to chová tak vrchná hadica je vriaca spodná studená a systém je strašne natlakovaný dokonca mi roztrhlo aj prírubu na termostat

( No a Teraz čo všetko som menil : je vymenená zátka skúšal som to s termostatom aj bez teraz sú v ňom navrtané dve dierky, vymenená je vyxskospojka ďalej som menil vodnú pumpu, prírubu na termostat lebo, ževraj sa stáva, že začne prepúšťať a tlakuje systém chladič má tri roky mal som tam aj nality prípravok na odstránenie vodného kameňa priechodnosť vypadá byť dobrá ovzdušňoval som to už aj pumpov priamo z BMW skúšal som už hádam všetky spôsoby ako to ovzdušniť. Verdikt dnes som najazdil asi 50 km všetko bolo ako má byť zrazu teplota behom desiatich sekúnd vybehla do červeného

vrchná hadica vriaca natlakovaná zátka nestíhala púšťať spodok studený ani vrtula nebola zopnutá

Ešte dodám, že sme skúšali, či nie je CO v okruhu to bolo negatývne skúšali sme aj, či neni voda v Oleji negatývne

a samozréjme to ani nedymí na bielo a ani vo výfukových plynoch neni Nemrzka Vodná pumpa cyrkuluje Pekne videť Cýcerok zajtra kúpim chlôadič ale typujem, že asi aj to bude bez úspechu chlapi som zúfalí totálne som rezignoval už ma nič nenapadá auto je to BMW 528 i Model 1997 143 Kw pokial sa to tu riešilo tak sorry.