Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Podávací čerpadlo E39TDS
Je v nádrži, vyházej z kufru koberečky a po pravé straně je oválná dekl asi na 6 šroubků ( asi ), Pod ním se dostaneš jak na plovák který musíš vyndat, no a pak vrazit ruku do nádrže a najdeš podávací čerpadlo.
Pokud vím tak v knize "jak na to" je to přesně popsané.
Nekecám v pátek jsem dával nové a do knihy jsem nakouknul.......
Pokud vím tak v knize "jak na to" je to přesně popsané.
Nekecám v pátek jsem dával nové a do knihy jsem nakouknul.......
-
- Kontaktovat uživatele:
jak to cerpadlo otestuju, jestli podava nebo nepodava?? byvaly majitel mi rekl ze nesmim jit pod 20l , protoze to blbe ukazuje a kdyz je 20l neni uz zadna nafta. tady na foru mi zas rikaji, ze to je tim, ze mu umrelo to cerpadlo, chtel bych ho vyndat a vyzkouset, pripadne opravit...ten uhlik do nej stoji cca kolik ? prodavaji ho u BMW jako nahradni dil nebo mi budou cpat cele cerpadlo?
Butch5 píše:jak to cerpadlo otestuju, jestli podava nebo nepodava?? byvaly majitel mi rekl ze nesmim jit pod 20l , protoze to blbe ukazuje a kdyz je 20l neni uz zadna nafta. tady na foru mi zas rikaji, ze to je tim, ze mu umrelo to cerpadlo, chtel bych ho vyndat a vyzkouset, pripadne opravit...ten uhlik do nej stoji cca kolik ? prodavaji ho u BMW jako nahradni dil nebo mi budou cpat cele cerpadlo?
řešil jsem to samé, pod 20 litrů v nádrži a šli bublinky, blbě startovalo, nehledě na to že kurvíš hlavní čerpadlo.
Vyndej ho ven a zapoj ho na tvrdo, v "jak na to" je vyfocenej ten štekr na kterým je označeno + - , s opravou bych moc neriskoval, párkrát jsem tady už četl že ho někdo opravoval a tak ale do toho já nepůjdu.
Nové stojí 4200,- od Siemens VDO..... kup nové a máš pokoj.