Prosím o radu,zřejmě budu za blbce určitě se to tady už probírali.Při jízdě na dálnici auto na 160km/h jakoby zleniví,pedál plynu na podlaze spotřeba na 10l a dál to prostě nepustí.Jako kdyby tam byl omezovač.Přijde mi jako kdyby se nedostávala nafta.Filtry naftový i vzduchový nové,podávací pumpa maká,v nádrži jsem bordel nenašel.Neví někdo čím to???
donco píše:Prosím o radu,zřejmě budu za blbce určitě se to tady už probírali.Při jízdě na dálnici auto na 160km/h jakoby zleniví,pedál plynu na podlaze spotřeba na 10l a dál to prostě nepustí.Jako kdyby tam byl omezovač.Přijde mi jako kdyby se nedostávala nafta.Filtry naftový i vzduchový nové,podávací pumpa maká,v nádrži jsem bordel nenašel.Neví někdo čím to???
donco píše:Prosím o radu,zřejmě budu za blbce určitě se to tady už probírali.Při jízdě na dálnici auto na 160km/h jakoby zleniví,pedál plynu na podlaze spotřeba na 10l a dál to prostě nepustí.Jako kdyby tam byl omezovač.Přijde mi jako kdyby se nedostávala nafta.Filtry naftový i vzduchový nové,podávací pumpa maká,v nádrži jsem bordel nenašel.Neví někdo čím to???
nech si nacasovat cerpadlo s rozvodama.
nevím,jestli to bude zrovna tímto.Když to vytočím na 3.stupeň tak to v pohodě jde na 4000ot./min a žádné cukání a nic.Nechápu,proč to nejde při 160km/h dál když to točí jen na nějaké 3000ot.