Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Angel eyes E39????????????????

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
pupik33
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od pupik33 »

Dají se vyměnit kryty světel a dodat Angel eyesa jak? do E39 mám v autě origo xenony? A nevíte proč se mi pálí žárovky v zadních světlech pozičky???díky za rady :mad:
Sirup

#2 Příspěvek od Sirup »

Kup si xenon kroužky AE a přilep si je na skla ( samo že zevnitř )
Tydle:
http://www.bmwstyle.cz/index.php?akce=d ... f2b4c71b6d
Já je mám a supr :)
Suchinnen

#3 Příspěvek od Suchinnen »

Ty kroužky bych koupil. Jak je to s instalací? Na sklo se přilepí to je jasný, ale co ta elektrika, odněkud se musí natáhnout?
Birkoff

#4 Příspěvek od Birkoff »

Sirup píše:Kup si xenon kroužky AE a přilep si je na skla ( samo že zevnitř )
Tydle:
http://www.bmwstyle.cz/index.php?akce=d ... f2b4c71b6d
Já je mám a supr :)

Hoď sem fotku po instalaci.
olivergoal
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od olivergoal »

Jedny mam, za 1500 prodam...Pokud budes mit zajem, zaslu...
Sirup

#6 Příspěvek od Sirup »

heh fotim no ale až jindy.....zrovna včera mě přestaly svítit na jedné straně takže budu reklamovat :oops:
Foto z instalace nemám ale pokud je někdo z východních čech klidně rád pomužu 8)
ras11

#7 Příspěvek od ras11 »

Sirup píše:heh fotim no ale až jindy.....zrovna včera mě přestaly svítit na jedné straně takže budu reklamovat :oops:
Foto z instalace nemám ale pokud je někdo z východních čech klidně rád pomužu 8)

to myslis vazne? vsak je to vraj technologia ktora ma vydrzat omnoho viac ako led, ktore maju neskutocnu zivotnost...a to niesi prvy, tusim uz niekto tu na fore pisal ze mu odisli...
uvazujem nad tym ale celkom ma to bude hnevat ked to kvoli tomu budem musiet rozoberat zas :cry:
Sirup

#8 Příspěvek od Sirup »

ras11 píše:
Sirup píše:heh fotim no ale až jindy.....zrovna včera mě přestaly svítit na jedné straně takže budu reklamovat :oops:

to myslis vazne? vsak je to vraj technologia ktora ma vydrzat omnoho viac ako led, ktore maju neskutocnu zivotnost...a to niesi prvy, tusim uz niekto tu na fore pisal ze mu odisli...
uvazujem nad tym ale celkom ma to bude hnevat ked to kvoli tomu budem musiet rozoberat zas :cry:

Tak muže se to stát vid..... :wink: ale štve mě že zase musím demontovat a posílat
Odpovědět