Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

prosezený sedák e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
zet

#1 Příspěvek od zet »

zdravím v BMW...
nemáte někdo zkušenost s rozebíráním př. sedadla.Jde mi o výměnu podprdelního dílu který je již"unaven" a jak jsem koukal do katalogu tak se ten polštář - výplň dá vyměnit samostatně.Otázkou je jak obtížne se to dá zrealizovat. Předem díky za projevenou soustrast :lol:
pindour
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od pindour »

pokud budes menit jen molitan bez látky coz predpokladam, tak to pujde dost tezko. Sedacka se da rozebrat v poho, ale ta latka je k molitanu primontovana draty, a dost blbe se to dava zpet, takze bys mel lepsi kdyby ti to nekdo prispendlil tou specialni pistoli. Jinak se to docela da
Elektro

#3 Příspěvek od Elektro »

Mě to čeká na jaře- výměna té látky,která stojí asi 5800,- vč DPH.Údajně by to nemělo být těžké.Také by mě zajímali zkušenosti někoho kdo to už dělal.Na co si dát případně pozor.
zet

#4 Příspěvek od zet »

chci měnit jenom ten polyuretan
bandaliiiro
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od bandaliiiro »

je to dost pracne, v servise to origo bmw chlapci menia 5 hodin. A to som sa na to pozeral, ze fakt na tom celu dobu makali. Len ja som mal iny problem, a to prasknuta blana na signalizaciu obsadenosti sedacky pre airbagy, praskne sa ked si klakas na sedak, ked umyvas auto, casto sa pretrhne.
ale museli vyberat tapec sedaku ako chces vybrat aj ty. je s tym kopec roboty to mi ver, neodvazil by som sa sam, chce to caludnika asi :) a na SK to vyjde 8 tisic s danou. :)

cavte, vela vzdaru
pindak1

#6 Příspěvek od pindak1 »

Nazdar Zete. Já osobně bych to nechal čalounikovi. Jednou jsem měl rozdělané sedadla s Pažouta a bylo tam mega drátů co napínají ten potah.Měli jsme dva lidi co dělat aby jsme to dali dohromady a to byli obyčejné sedadla bez nějakých senzorů a zátěžových čidel nebo co tam vlastně všechno je.Záleží na tobě jestli si na to troufneš nebo ne. :?
zet

#7 Příspěvek od zet »

Tak vám dík za kondolence,počkám na jaro až bude teplejc a se uvidí...
...A zdravím do Hodonína :)
pindak1

#8 Příspěvek od pindak1 »

Taky opětuji pozdrav a hlavně příjemné svátky . :D
Doktor1
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Doktor1 »

Elektro píše:Mě to čeká na jaře- výměna té látky,která stojí asi 5800,- vč DPH.Údajně by to nemělo být těžké.Také by mě zajímali zkušenosti někoho kdo to už dělal.Na co si dát případně pozor.

Jestli budeš měnit látku,tak doporučuji koupit i ten molitan,často bývá potrhaný a prosezený...

To all: Kdo to nemá do Brna daleko,tomu to klidně předělám... Za talíř :wink:
Elektro

#10 Příspěvek od Elektro »

Díky za zkušenost,uvidím na jaře.Každopádně díky :wink:
Odpovědět