Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

klíče e39 530d prosím o radu..

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Giome

#1 Příspěvek od Giome »

Zdravím všechny, potřeboval bych se zeptat na obal klíče..Mám oba původní,ale už tak hrozně promačkané,že to ani nejde mačkat...dá se sehnat pouze ten obal,nebo musím koupit nový klíč??díky....klasická dálka s třemi tlačítky...odemk,zamk,kufr....díky moc
dexter

#2 Příspěvek od dexter »

to by mě taky zajímalo.
Igor1977

#3 Příspěvek od Igor1977 »

Len nový kľúč
Giome

#4 Příspěvek od Giome »

Škoda,to jsi mne moc nepotěšil...kvůli gumě 4500kč :D ...našel jsem ho na aukro.cz vyvolávací cena 350kč tak jsem myslel jestli nejde vyměnit vnitřek... :wink:
Igor1977

#5 Příspěvek od Igor1977 »

No jeden mam z nejakeho auta cosme doviezli a zabudli sme ho dat majitelovi. Ak chces tak ti ho poslem aj zadarmo len myslím ze s ním nic neurobis
Martem

#6 Příspěvek od Martem »

dexter

#7 Příspěvek od dexter »

nemáte někdo na aukru aktívni učet?Docela bych ten klíček chtěl.Kód mi pošlou za 14 dní a aukce končí za 2 dny.
Shimi

#8 Příspěvek od Shimi »

pres diagnostiku de ten klic nakodovat (nebo spis jeho kod priradit k autu) - de to i bez ni a otazkou je jestli tam pude vymenit ten kov se zoubkama. Janak na ebay.com je tech klicu hodne a tak do litru. Taky ho budu kupovat, paac mam akorat jeden a ten kdyz ztratim tak zbytek klicu je bez IMO a centralu.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/REMOTE-K ... enameZWDVW

Mam Carsoft a pres ten by to melo jit a ty "zoubky" mi na to udelaj u zamecnika v delvite, kdyz si ten klic dodam.
cruell

#9 Příspěvek od cruell »

Igor1977 píše:No jeden mam z nejakeho auta cosme doviezli a zabudli sme ho dat majitelovi. Ak chces tak ti ho poslem aj zadarmo len myslím ze s ním nic neurobis

SZ
svejda_BMW
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od svejda_BMW »

dexter píše:nemáte někdo na aukru aktívni učet?Docela bych ten klíček chtěl.Kód mi pošlou za 14 dní a aukce končí za 2 dny.

mam
Martem

#11 Příspěvek od Martem »

Shimi píše:pres diagnostiku de ten klic nakodovat (nebo spis jeho kod priradit k autu) - de to i bez ni a otazkou je jestli tam pude vymenit ten kov se zoubkama. Janak na ebay.com je tech klicu hodne a tak do litru. Taky ho budu kupovat, paac mam akorat jeden a ten kdyz ztratim tak zbytek klicu je bez IMO a centralu.

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/REMOTE-K ... enameZWDVW

Mam Carsoft a pres ten by to melo jit a ty "zoubky" mi na to udelaj u zamecnika v delvite, kdyz si ten klic dodam.

Ten kov se zoubkama,planzete nebo jak se tomu rika,jde vymenit. Nedavno sem to delal. Jen jsem horkovzdusnou pistoli ohral ten kov a slo to ven. Novi klic se pak musi obrousit tak aby to tam slo a prilepit. v tom plastu ten kov ma tvar L
milonovo

#12 Příspěvek od milonovo »

A co tohle?
http://cgi.ebay.de/BMW-Schluessel-Gehae ... dZViewItem
Neuděláme nějakou hromadnou objednávku?Ušetřili bysme na poštovným a třeba by se dala domluvit i cena.
svejda_BMW
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od svejda_BMW »

no a co pak s tim.. kdyz klice delaj podle vinka?? bo se da skopirovat?? jak s nakodovanim??
milonovo

#14 Příspěvek od milonovo »

No podle mě tohle je prázdnej klíč,kterej se prodává ke spoustě aut,takže vyříznout,nakódovat.Kdyby to nešlo,proč by to prodával.V německu zase tolik leváků na ebay neprodává.
svejda_BMW
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od svejda_BMW »

zalezi jestli to umi nekdo tady... shanel sem firmu ktera by to umela i nakodovat a nasel sem vseho vsudy jen jednu a to v budejovicich.. a nakonec mi rekli ze na e39 to uz neumi.. ze jen na e34.. a kdyz to vyrizne nekdo jinej tak aby to treba vubec v autecu vzali na nakodovani... :?: (mozna bych se pak pripojil k hromadny objednavce) :wink:
milonovo

#16 Příspěvek od milonovo »

Teď jsem si to přečetl ještě jednou,tohle je pro lidi co maj v prdeli ten plast,ta elektronika se bere ze starýho klíčku a tenhle se jen vyřízne.Takže to není ani pro mě,já bych chtěl celej záložní klíč,mám jen jeden,takže kdybych ho ztratil,můžu si tenhle stejně akorát strčit do ...A nedá se s ním nahradit ten starší model.
svejda_BMW
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od svejda_BMW »

no ja sem mel taky jen jeden a musel sem si prave koupit za 4500,- zalozni... a proto mi bylo divny ze by se to dalo sehnat za tuhle cenu... ale kdyby nekdo umel levnejs celej komplet klic s nakodovanim tak bych ho klidne bral...
Odpovědět