Sice se to tady už několikrát řešilo, ale pokusím se shrnout své poznatky. Stoprocentní návod každopádně neexistuje. Na systém čidel ABS v e39 nemůže být narozdíl od ostatních částí auta BMW moc hrdé. Diagnostika (ani BOSCH) většinou nezjistí chybu spolehlivě a měření odporu na čidlech také nemusí problém vyřešit. Já například řešil to samé jako Ty. Rozsvítily se kontrolky a diag. hlásila LZ čidlo. Mimo jiné blbnul i tachometr a ekonoměr, takže jsem si říkal že je to jasné a logické. Vyměnil jsem LZ čidlo a nic se nestalo. Nakonec po šílených peripetiích jsme přišli na to, že jediné čidlo které odešlo bylo PP Po jeho výměně bylo vše ok. Čidla jsou totiž zapojena křížem PPxLZ a LPxPZ, takže spolu chyby na jednotlivých čidlech často souvisí - bohužel je v tom mnohdy těžké hledat logiku. Bavil jsem se o tom s lidmi kteří dělají do BMW celý život (mimo jiné i s lidmi z Renocaru) a všichni tvrdili, že čidla na e39 prostě odcházejí běžně ale jen VELMI zřídka je chyba v jednotce ABS (po roce 99 je to tak asi 0.5%). Takže pozor, pokud ji někomu měnili, je dost pravděpodobné, že byla v pořádku a že s ní jen vyměnili čidlo které bylo špatné! Pro servis je samozřejmě velmi výhodné prodat drahou ABS jednotku, která se jim válí 5 let na skladě. Stejně tak je velmi nepravděpodobné, že by byla chyba ve vedení, protože systém kabeláže je u e39 narozdíl od samotných čidel na velmi vysoké úrovni. Jinak ještě doplňující info: zadní čidla nesnímají pomocí drážkovaného proužku, takže ho tam zbytečně nehledejte
No vidíš,a já ji zrovna měl špatnou. Nešlo mi abs,tcs a tempomat vžycky se studeným motorem dobrý a po cca 5 minutách jízdy konec. Už jsem tu popisoval že diagnistika nikdy nevypisuje že je špatné čidlo ,nýbrž že není signál z čidla,což je rozdíl ale automaticky se usuzuje na čidlo.Může to být čidlo,kabel nebo ř.j.Pravda je že většinou to čidlo bývá,ale není to pravidlo.
no ja mam prave pocit,ze by to mohla byt jednotka pac jsem i slysel neco o tom ze konkretne na e39 rv98-99 se ridici jednotky rozbijely a jsou neobvykle(uz to nema asc tazeny lankem ale na tlacitku neni dsc,auto je dablvanos ale facelift to neni)zajimalo by me,je to skutecne ridici jednotkou nebo je chyba v ty mechanicky casti?stoural se v tom nekdo?a pak da se to sehnat nekde jinde nez v bmw?
V mechanice to neni,Já jsem ji sehnal na inzerát za dvojku,průměr je za 3 - 3,5. jsoou vesmes stejné (různé motory )ale liší se když máš DSC - má jiný konektor avůbec Nejlepší je si ji od někoho pujčit a vyskoušet,je tam na šest šroubů. Akorát se pak musí přeprogramovat - údajně pro nastavení nějaké roviny. Když jsem ji namontoval tak začlo chodit ABS ale ne ASC a tempomat.Po přeprogravání vše OK.
Mame tiez E39 523i. Tiez nesiel tachometer a ABS. Tachometer berie signal z LZ kolesa. Bola vadna riadiaca jednotka. Kupil som ju v Elite za 18 300. V BMW chceli skoro 50 000!!! Kamarat mi ju naprogramoval za 1000. Myslim ze tieto jednotky odchadzaju casto, starsiu som totiz za pol roka zohnat nedokazal...
tak to vypada ze budu shanet jednotku,pac jsem se bavil jeste s par lidma a bylo mi receno ze pokud je na konci cisla 001,tak je to prusvih,pac se po...vsecky....