Zdravim...Viem ze sa tu vibracie rozoberali, ale neviem ci aj presne tento pripad, proste: Ked nastartujem auto, a motor je studeny/pokial je v modrom poli/ pocitujem vibracie v sedacke a aj na karoserii, akonahle sa zacne zahrievat/za modrym polom/tak vibracie prestanu.Je to na neutrali,pri jazde aj za studena sa nic neprejavuje,vsetko ide tak ako ma. Chcem sa spytat ci to je normalne? - kazdy motor ma za studena vacsie vybracie, alebo je to silenbolk, alebo nieco ine... Diky za odpoved.
Co sa tyka sviecok tak to by asi trhalo a to stale nie?Co sa tyka cerpadla, tak isto,ze by to bolo citit len ked je studeny motor? Ale aj tak dik aspon za ideu, skusim nad tym este porozmyslat.
Je dost mozne ze ti to podsava vzduch. Cim nizsie otacky tym to viac citit. Ked sa to troska zohreje poroztahuju sa ti gumicky a potom to uz tesni.
Mal som to na svojom .. a vazne extrem.
Ake mas otacky ked ti to vibruje?? Si ich zmeraj digitalne. Ono je mozne, ze ti to nejde na vsetky valce a postupne ako sa zahrieva motor tak ti nabehnu nejake valce a tym padom sa zkludni volnobeh. Lebo prave ze, ked je motor studeny, ide ako keby na sitic, trocha zvysene otacky, tak by ti nemalo nic triast........
Zdravim, ked ho nastartujem tak ma zvysene otacky/ako keby sitic/ cca1000-1100 zatial v pohode,ale asi tak za 20-30sekund padnu otacky na normal su tak trocha nad tou ciarkou medzi 0 a 1,a kym je studeny motor/modre pole/ tak nastane chvenie- citit to v sedacka a aj ked stojim pri aute a dam ruku na strechu, ale ked sa zahreje 3-5km,vibracie zmiznu. Ja si osobne myslim ze tie otacky padaju dost skoro,este je studeny.Co vy na to?.....
Otvoril som kapotu a chveje sa, polozil som na neho ruku a ma citelne vecsie vibracie ako zahriaty, zastavil som asi po 10 minutach jazdy, otvoril kapotu a polozil znova ruku, o poznanie kludnejsi chod a bez vibracii. Ked vibroval, sa mi zdalo ze ma trocha nepravidelny chod a po zohriati, len si krasne priadol. Co vy na to???
Já tohle zpozoroval po výměně svíček, ale dělá to jen chvilku tak půl minuty, jinak to jezdí i žere normálně, tak jsem to zatím moc neřešil. Dával jsem předepsané NGK, tak je mi to taky divný, ale můžes zkusit dát nové svíčky a uvidíš.
Mám úplně ten samý problém, jen s tím, že mě se to chvějě pořád, jen když se to zahřeje, tak se vibrace trochu zmírní. Už jsem byl na seřízení předvstřiku. Může to být třeba špatný vstřikovač?
Zdravim bol som v servise a na 1 valci mi vymenili vstrekovac,uz to ide citelne lepsie ale este to citim, tak to bude asi este niekde na dalsom valci, je to mozne? Diky za nazor