Prosím o radu s airbackem u spolujezdce(tlakový snímač sedadla).Při každým sednutí na spolujezdcovo sedadlo,se rozsvítí airback,je to tlakový spínač,to vím.Jak to vyřešit,aniž bych musel kuchat sedadlo a atd. nešlo by to vyřešit,tím,že bych ho odpojil a dal tam odpor s požadovanou hodnotou?Nemáte s tímto už někdo zkušenosti?Už mě to nebaví to pokaždé mazat.(manželka okamžitě pozna že sem vezl někoho jinýho nebo jinou)Díky za rady.
Tusim ze me to asi taky nemine.ale stou manzelkou je to fakt mrkne na pristrojovku a je krizovej vyslech.to je bonz kontrolka.ale jinak dik treba nekdo poradi.u aut z bazaru je to uplne normalni nefukcni casti arbacku nahrazovat odporama pak se to chova jakoze je vse ok.
Pokud není bag funkční když svítí kontrolka, tak odpor jenom vyruší svit kontrolky, ne? Ale bag bude stále nefunkční.
ne, pri nehode se ti nafoukne ten odpor asi....
Takže musíš dát ten nejmenší možný, jinak ti to rozerve prdel!!!
Hele z Bagem bych si asi taky moc nezahrával... Ono pokud to dostaneš do boku a odhodí tě to na spolujezdcovu stranu, tak s odporem schytáš ještě jednu z prava...
Maxiczech píše:Já osobně bych bagy nijak nebastlil a nechal bych to opravit v origo servise. To je jedna z věcí myslím, která by měla makat na 100%.
Asi jsem se nedostatečně vyjádřil,myslel jsem v origo BMW servise.Samozřejmě to museli patřičně odborně popsat a říct si za ten odpor cca dvojku,to už si přesně nepamatuju,ale nic jinýho tam nedali.Rozhodně by si ale měl vědět co děláš aby si tu funkčnost zachoval.
Dik za odpovedi.Byla to takova mislenka stim odporem neni nad to mit vsechno v poradku a 100% funkcni to je bez diskuze.resil jsem tento problem na kamosovym aute ma 4golfa jebl ho do stromu a vylitl mu ridicuv a spolujezdcuv airback po oprave jsme to vsecko kontrolovali a zjistili sme ze na napinačich pasu (to jsou patrony ktery pritahujou pasi pri aktivaci airbacku) byli obe strany propojeny odporama a vsechno fakcilo(ja vym ze srovnavat golfa s E39 je tak zrali abych od nekoho tady dostal na budku)Chtel jsem zjistit jestli se stim nekdo nesetkal. Jestli ne tak ja tam skusim ten odpor dat a narvu to nekam a pak jsem dam info jak to dopadlo.(kdyz dlouho nebudu psat ta airbacky nefakcily)
Zdravim,dneska jsem oddelal spolujezcuv hacak a musel jsem i odpojit konektor(nema tušeni na co to tam je ale asi vytapeni to nebude) a kdyz jsem dal vse zase spatky a jel jsem vsim jsem si ze mi sviti kontrolka airbagu,nevi nekdo co mam udelat aby zase fachcilo normalne jako pred tim nez jsem oddelal sedadlo??