Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 525 D 163PS rv. 2001
Momentálně mám e46 320D 2001 a nevím jestli jsem narazil na špatnej kus ale už skoro půl roku nejezdím, pořád problémy ze vstřikovacím čerpadlem a pořád něco. Tím nechci urážet 320D a už vůbec ne e46, jsou to krasavci ale s mýma zkušenostma s tím mým kusem už přemýšlím o změně ... prostě už v to nemám důvěru. tak zjišťuju co a jak ...
-
- Kontaktovat uživatele:
No osobně bych asi šel do benzínu. A to z jednoduchého důvodu - xxxd jsou prostě poruchový. Tím nemyslím, že by se furt sraly. Musím zaklepat, ale během 250tkm sme měnili jen váhu vzduchu. Ale až se podělá CR vstřik nebo turbo, tak to bude taková darda, že nevím, jestli to budeme vůbec opravovatspirax píše:Momentálně mám e46 320D 2001 a nevím jestli jsem narazil na špatnej kus ale už skoro půl roku nejezdím, pořád problémy ze vstřikovacím čerpadlem a pořád něco. Tím nechci urážet 320D a už vůbec ne e46, jsou to krasavci ale s mýma zkušenostma s tím mým kusem už přemýšlím o změně ... prostě už v to nemám důvěru. tak zjišťuju co a jak ...

-
- Kontaktovat uživatele:
No otázkou, je jestli budeš jezdit po městě, nebo více dálku. A hlavně kolik km/rok najedeš.
Kamarád má 525D touring r.v. 2001 (teď ho prodává). Měnil tam dva vstřiky (v Elitu nový Bosch jeden 6300kč vč DPH) a podávací čerpadlo (v elitu cca 4000kč). Spotřebu má 6,9L/100km dlouhodobý průměr a žádnej klobouk to není. Co se týče výkonu, tak jede velice dobře, ale musí se trochu točit.
Kamarád má 525D touring r.v. 2001 (teď ho prodává). Měnil tam dva vstřiky (v Elitu nový Bosch jeden 6300kč vč DPH) a podávací čerpadlo (v elitu cca 4000kč). Spotřebu má 6,9L/100km dlouhodobý průměr a žádnej klobouk to není. Co se týče výkonu, tak jede velice dobře, ale musí se trochu točit.