Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
? zadní světla kontra stěrače ?
koupil jsem zadní světla crystal od eagle eyes na e třicetčtyřku, zapojil to a vyzkoušel, zjistil jsem, že mi nefungujou brzdovky, což je docela problem, všiml jsem si že světla nejsou stejná jako seriová, hlavně způscob zapojení, všechny dráty jsou svedený do jednoho konektoru a ten se pak zapojuje, normálně je to tak, že se ten konektor zapojuje až do světla, aby se daly dobře vyměnovat žárovky, bez toho aby se světlo vymontovávalo.. je to normální? je možný že jsou ty vývody v těch novejch světlech jinak zapojený? Mám jet k autoelektrikáři? a pak taky do toho sednu a zjistim, že mi nefungujou stěrače.. je možný že to spolu nějako souvisí? díky za rady
-
- Kontaktovat uživatele:
Konektor je stejný jako u orig. světel??? Není potřeba redukce??? Svítily ti brzdovky před výměnou??? Jsou v poho žárovky??? Jsou v poho pojistky??? Nejsou ty světla zmaštěný z výroby???
Důvodů je mnoho. Musíš na to vlítnout a zkoušet a přemejšlet. Já kupoval taky jiný zadní světla ale mám je od Helly...a tam to bylo bez problémů
Důvodů je mnoho. Musíš na to vlítnout a zkoušet a přemejšlet. Já kupoval taky jiný zadní světla ale mám je od Helly...a tam to bylo bez problémů

-
- Kontaktovat uživatele:
BMWPower píše:Konektor je stejný jako u orig. světel??? Není potřeba redukce??? Svítily ti brzdovky před výměnou??? Jsou v poho žárovky??? Jsou v poho pojistky??? Nejsou ty světla zmaštěný z výroby???
což bude asi tím že jsou to Hella

-
- Kontaktovat uživatele:
MatyACS píše:BMWPower píše:Konektor je stejný jako u orig. světel??? Není potřeba redukce??? Svítily ti brzdovky před výměnou??? Jsou v poho žárovky??? Jsou v poho pojistky??? Nejsou ty světla zmaštěný z výroby???
Bych autu nikdy neudělal abych na něj dal díly z Kelly či nějake superraceextreme díly...je to BMW ne žádná šotovka či golf...

-
- Kontaktovat uživatele:
¨BMWPower píše:MatyACS píše:BMWPower píše:Konektor je stejný jako u orig. světel??? Není potřeba redukce??? Svítily ti brzdovky před výměnou??? Jsou v poho žárovky??? Jsou v poho pojistky??? Nejsou ty světla zmaštěný z výroby???
Bych autu nikdy neudělal abych na něj dal díly z Kelly či nějake superraceextreme díly...je to BMW ne žádná šotovka či golf...
pod to se podepisuju

i já..
Jen ať si to klucí bastlej, pak z toho udělaj špatně vořezanou pastelku..
To chce .. pěkně si limuzínu vytunit. Na sedmu křidýlko a ták..
Nikdy bych na autí nedal no name díl. Stejně jsou v origo servisech za stejnou cenu, někdy i levnější, než někde jinde. A hlavně!!! Když koupím v BMW díl a řeknu jim VIN tak mám naprostou jistotu, že to bude svítit, stírat, pasovat a podobně. A né, že začnu do auta vrtat, svářet a podobně ho demolovat, jenom proto, abych to tam dostal, když už sem to koupil....

Jen ať si to klucí bastlej, pak z toho udělaj špatně vořezanou pastelku..
To chce .. pěkně si limuzínu vytunit. Na sedmu křidýlko a ták..

Nikdy bych na autí nedal no name díl. Stejně jsou v origo servisech za stejnou cenu, někdy i levnější, než někde jinde. A hlavně!!! Když koupím v BMW díl a řeknu jim VIN tak mám naprostou jistotu, že to bude svítit, stírat, pasovat a podobně. A né, že začnu do auta vrtat, svářet a podobně ho demolovat, jenom proto, abych to tam dostal, když už sem to koupil....

co vám mám na to říct, problém je vyřešen, všechno funguje, stěrače, světla i bc, měl jsem propálenou jednu pojistku, světla jsem dostal od mámy k narozkám a objednal jsem tyhle protože se mi žádný jiný nelíbili. takže se nikomu nemusim za nic omlouvat, dávejte si na svý bmw jen košér věci, já jsem normální člověk a nemám potřebu souložit se svým autem ale ve svém autě!!! chci jen říct, že pochybuju, že tady má každej auto ověšený super drahejma dílama od bmw, helly ard. na siletblocích šetřit nebudu tam se to projeví, ale nevim, proč by někdo měl vysolit osm litrů za zadní světla??? když svítěj stejně a uvidíš je akorát když nakládáš nákup...
kór když studuju, pracuju, mám rodinu a taky bych občas rád dělal něco jinýho než koukal na svý bmw. mít svý auto rád je jedna věc, bejt úchyl je věc druhá...
tak se mějte hezky, hlavně to neberte jako nějakou provokaci, jen říkam co si myslim, ahoj...

tak se mějte hezky, hlavně to neberte jako nějakou provokaci, jen říkam co si myslim, ahoj...

Je každého věc, co si na své autí pořídí, o tom žádná. Jen jsme tady napsali náš názor, přesně jako ty, jen tě na rozdíl od tebe nikdo nefakuje.
Taky mám rodinu, taky počítám. Žiju normálně. Dětem bych nekoupil nic špatného, vybavení do bytu zásadně značkové a tak je to i s autem. Raději si nějaký měsíc počkám, než našetřím na sice drahou, ale kvalitní věc, než koupit nějakou levnou sr..ku a potom se chytat za hlavu, že pořád něco nefunguje. Netvrdím, že drahé je vždy dobré, ale žiju na světě 36 let a už mám přehed o tom, do čeho se investovat vyplatí a do čeho ne.
A co se náhr. dílů na BMW týče, rozhodně vše origo z prvovýroby!
Jen můj názor..

A co se náhr. dílů na BMW týče, rozhodně vše origo z prvovýroby!
Jen můj názor..

-
- Kontaktovat uživatele:
DRZDK525 píše:co vám mám na to říct, problém je vyřešen, všechno funguje, stěrače, světla i bc, měl jsem propálenou jednu pojistku, světla jsem dostal od mámy k narozkám a objednal jsem tyhle protože se mi žádný jiný nelíbili. takže se nikomu nemusim za nic omlouvat, dávejte si na svý bmw jen košér věci, já jsem normální člověk a nemám potřebu souložit se svým autem ale ve svém autě!!! chci jen říct, že pochybuju, že tady má každej auto ověšený super drahejma dílama od bmw, helly ard. na siletblocích šetřit nebudu tam se to projeví, ale nevim, proč by někdo měl vysolit osm litrů za zadní světla??? když svítěj stejně a uvidíš je akorát když nakládáš nákup...kór když studuju, pracuju, mám rodinu a taky bych občas rád dělal něco jinýho než koukal na svý bmw. mít svý auto rád je jedna věc, bejt úchyl je věc druhá...
Víš co to dá hokny ošukat všechný mí autí??? To si nedovedeš ani představit. Já taky normálně dělám, z něčeho žiju apod... proto taky E28 a E34... Ale vidím, že je to s tebou marný. Místo toho aby ses podíval na základní věci jako např. žárovky či pojistky tak tady brečíš. takyže mě tak napadá jestli jseš takovej lempl a nepo takovej lenoch...
Jinak nejde o to jak to vypadá ale jde o kvalitu a životnost dílů. Třeba u Helly mám jistotu, že se to nezačne mlžit či, že se nebudou za chvíly loupat paraboly. Ale jinak každej den se dívám na moje zadní světla od Helly a onanuju...