Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Poradte s AUTOMATOM
river píše:vzdy to nerobi len dnes som si to vsiol pri vyzsej rýchlosti myslím ze neslo zo 4 do 5
To si toho moc nenapsal ... pokud nelze přeřadit tak ti hopslo do nouzového režimu, čili tam máš furt tuším, že 4 kvalt. Na ten se i rozjíždíč... zajel bych do nejbližšího servisu na převodovky at se ti s tím někdo aspoň projede a řekne.
Může stačit jen vyměnit olej .. ale pokud to padá do nouzového režimu, tak bych radši moc nedoufal jen v olej.
Kolik to má nalítáno a co to je zač? Jak dlouho to máš? Měnil se olej vůbec někdy?
Mě zase škube na podřazení, ale mám čerstvě po výměně a v servisu říkali, že se to dá seřídit.
A kdy si měnil olej teď někdy?? Někdy se to může po výměně zhoršit, protože se uvolní všechny nečistoty a tím i vůle.
Pokud jsi měnil olej, tak co třeba filtr? Jo a bacha pokud máš tolik ujeto zkontroluj si i jastli není mezi chladičem vody a chladičem AT oleje bordel. Já tam měl plnej kýbl listí a myší a nechladil se olej a spálil se. Mimochodem ani ti nemusí chybět 3 litry stačí pár deci.
A kdy si měnil olej teď někdy?? Někdy se to může po výměně zhoršit, protože se uvolní všechny nečistoty a tím i vůle.
Pokud jsi měnil olej, tak co třeba filtr? Jo a bacha pokud máš tolik ujeto zkontroluj si i jastli není mezi chladičem vody a chladičem AT oleje bordel. Já tam měl plnej kýbl listí a myší a nechladil se olej a spálil se. Mimochodem ani ti nemusí chybět 3 litry stačí pár deci.
-
Tashiro píše:Marten píše:Tak to jsem teda zvědav, jak se to dá u E39 seřídit..
To nevím, mě říkali, že jo, pokud to škube ... ještě 400 km a pojedu tam na výměnu, tak to zjistím, co je na tom pravdy.
mne moj známy v servise tvrdí že sa dá ešte urobit jedna vec a to vyresetovat pamet prevodovky, pretože tá si ukladá štýl jazdy a podla toho ako kto jazdí preraduje a hovorí že by to mohlo pomoct tak sa u neho objednám a uvidím čo sa zmení
joshua666666 píše:Tashiro píše:Marten píše:Tak to jsem teda zvědav, jak se to dá u E39 seřídit..
To nevím, mě říkali, že jo, pokud to škube ... ještě 400 km a pojedu tam na výměnu, tak to zjistím, co je na tom pravdy.
mne moj známy v servise tvrdí že sa dá ešte urobit jedna vec a to vyresetovat pamet prevodovky, pretože tá si ukladá štýl jazdy a podla toho ako kto jazdí preraduje a hovorí že by to mohlo pomoct tak sa u neho objednám a uvidím čo sa zmení
Taky sem to slyšel ... ale to by majitel předemnou s tím musel jezdit jak závodník.... se na to optám