P.S. Jestli se to tady už řešilo, tak sorry-nic jsem nenašel.

Hansen píše:...Našel jsem v Německu settop-box za 270 EUR. Příští týden tam jedu, tak se na něj podívám. Měla by jít použít anténa od analogového videomodulu a podle popisu se to zapojí mezi anténu a analogový videomodul. Ovládat by to mělo jít z tlačítek na monitoru.
Hansen píše:Měli v prodejně jeden ukázkový kus a jeden měli zabudovaný v autě. Fungovalo to tak, jak psali v popisu. Ovládat to šlo z tlačítek na displeji. Prodavač mně říkal, že jde použít jakýkoliv set-top box, který má napájení 12 V. Zapojil mně do auta nějaký noname set-top box za 39 EUR a funguje to bez problémů. Akorát to nejde ovládat z displeje a protože ten set-top box nemá dálkové ovládání, tak se musí v kufru nastavit manuálně stanice. Asi by to chtělo set-top box, který má infrasnímač, který se natáhne až k paubce a potom se televize ovládá dálkovým ovladačem. A nebo by to chtělo koupit kabely a set-top box nechat v dosahu řidiče třeba v přihrádce u spolujezdce. S videomodulem v BMW komunikuje jakýkoliv set-top box, který má výstup kabelem s cinčema. Když má set-top box výstup SCART, tak se použije redukce na cinče.