jednou jsem si tady o tom s někým psal,ale už si to nějak nepamatuju.
Vyměňoval jsem si starý klasik volant za volant M5 a pod volantem jsou pádla na řazení.Kamoš se mi strašně směje kdy už mi to bude konečně fungovat už mě s tím sere.Nevíte někdo jestli to už někdo překopával?
V Brně prej jezdí,nebo jezdil borec co to měl udělané,ale nesehnal jsem na něj vůbec kontakt.
Díky předem!!!!!!!!!!!!
Tohle se řešilo na forums.e60.net a snad ten, co to tam popisoval byl Čech
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
pavel530d píše:Ten odkaz nejede,nemáš celý odkaz? Díky
To není odkaz, to je portál http://forums.e60.net Tam to musíš někde najít (a asi se i zaregistrovat)
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Já myslel i s tim volantem novym, nejde použít starej airbag, takže jen ten novej volant+airbag vyjde dost draho ... v tom threadu píšou o nějakym DIY kitu, nevim na kolik to přijde a co to obsahuje, ale jestli už máš volant, tak to bude levný imo.
Tak pokud jsem to dobře pochopil,tak se tam píše o tom,že borec si montoval Mkový volant na BMW 530i s SMG řazením,tento model už má řazení pod volantem snad v sérii,můj případ je to nějak dostat na Steptronic u 530d
pavel530d píše:Tak pokud jsem to dobře pochopil,tak se tam píše o tom,že borec si montoval Mkový volant na BMW 530i s SMG řazením,tento model už má řazení pod volantem snad v sérii,můj případ je to nějak dostat na Steptronic u 530d
ee nepochopil, on má taky steptronic, překládat ti to nebudu, ale někde tam má e-mail, tak to zkusi najít a napsat mu.
Přesně tak,ty pádla tam už byly,když jsem kupoval ten volant.
Jinak občas není špatný si radši řadit sám pokud jse o sport jízdu,kde jsou zatáčky.Ten automat totiž nijak extra chytrej není.
No a myslím,že kdyby fungovalo to řazení na volantu,tak by ta "SPORT" jízda byla zase o něčem jiném.......
kdyzradis tim joistikem co je uprostred manualne tak spinas nejaky dve tlacitka a tim to radi tak to napojit na to ze kdyz tuknes na plus tak to bude jako bys hnul joistikem dozadu
No mám doma celej volič řazení z E60,ale je mi ho líto kuchat a dívat se jek to tam funguje.Pokud už to měl někdo rozdělané,tak by to ušetřilo čas a hlavně nervy.......
kdyz manualne radis tak si mylim ze je tam spinac ten sepne a vyda nejakej signal prevodovce tim ze bys to k tomu pripojil by si radil na volantu i padlama na jeden obvod dva vypinace rekl bych ze by stalo zato to zkusit