Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
hladina oleje na MIN e39 523i
-
- Kontaktovat uživatele:
macher píše:LukaS523 píše:523i--mam jenom dotaz mam hladinu oleje přesně na MIN ale musim jeste tejden jezdit pak ho vyměnim nemuze se nic stat kdyz je uz takhle na dolni rysce????diky za odpovedi
neni jednoduchsi tam neco dolit nez resit jestli se neco nestane?
jo mas pravdu uz jsem tam dolil at je klid
LukaS523 píše:macher píše:LukaS523 píše:523i--mam jenom dotaz mam hladinu oleje přesně na MIN ale musim jeste tejden jezdit pak ho vyměnim nemuze se nic stat kdyz je uz takhle na dolni rysce????diky za odpovedi
Mě to taky hlásilo, z minula sem věděl, že s tím můžu ještě chvíli jezdit a pak to bude na MIN. Když sem pak dolíval, tak tam ale bylo už pod MIN. DObře to určitě nejni.
Nedolévej NĚCO, ale to co tam je... nic nemíchat!!!
Tashiro píše:LukaS523 píše:macher píše:[quote="LukaS523"]523i--mam jenom dotaz mam hladinu oleje přesně na MIN ale musim jeste tejden jezdit pak ho vyměnim nemuze se nic stat kdyz je uz takhle na dolni rysce????diky za odpovedi
Mě to taky hlásilo, z minula sem věděl, že s tím můžu ještě chvíli jezdit a pak to bude na MIN. Když sem pak dolíval, tak tam ale bylo už pod MIN. DObře to určitě nejni.
Nedolévej NĚCO, ale to co tam je... nic nemíchat!!![/quote]
imho, vetsina z nas ma rada sve auto, tudiz predpokladam, ze kazdy tam leje castrol... a na e39 5w-30/40 a pod, ne? a kdyz tam ma 6litru napriklad 5w-40 a doleje pul litra 5w-30 neboli i neco ne zcela idealniho (0w-30), tak se imho nemuze snad nic stat, ne? v celkovem objemu to az tak neni a vlastnosti az tak rozdilne nejsou...
nebo jsem mimo ted ja?
-
- Kontaktovat uživatele:
macher píše:Tashiro píše:LukaS523 píše:[quote="macher"][quote="LukaS523"]523i--mam jenom dotaz mam hladinu oleje přesně na MIN ale musim jeste tejden jezdit pak ho vyměnim nemuze se nic stat kdyz je uz takhle na dolni rysce????diky za odpovedi
Nedolévej NĚCO, ale to co tam je... nic nemíchat!!![/quote]
imho, vetsina z nas ma rada sve auto, tudiz predpokladam, ze kazdy tam leje castrol... a na e39 5w-30/40 a pod, ne? a kdyz tam ma 6litru napriklad 5w-40 a doleje pul litra 5w-30 neboli i neco ne zcela idealniho (0w-30), tak se imho nemuze snad nic stat, ne? v celkovem objemu to az tak neni a vlastnosti az tak rozdilne nejsou...
nebo jsem mimo ted ja?[/quote]
Castrol je jedinej dobrej olej na svete ??

butch> přesně tak... je to stejný jako si myslej, že Shell je jedinej správnej benzín...
Jestli do cca 6litrů oleje naleješ tři deci nějakýho aspoň podobnýho typu, tak se fakt nic nestane zvlášť, když za tejden budeš měnit komplet.. I když je olej pod min. tak to sice není dobře, ale krátkodobě to nic neudělá... navíc výrazně pod min. by ti měl hlásit i BC

Jestli do cca 6litrů oleje naleješ tři deci nějakýho aspoň podobnýho typu, tak se fakt nic nestane zvlášť, když za tejden budeš měnit komplet.. I když je olej pod min. tak to sice není dobře, ale krátkodobě to nic neudělá... navíc výrazně pod min. by ti měl hlásit i BC