Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E39 2001 prestavba HF na BT

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Milhaus_

#1 Příspěvek od Milhaus_ »

mam v aute orig. HF s kabelem (Motorola - snap in + kabel v loketce, mikrofon u vnitrniho zrcatka, ovladani na volantu...), navi 16:9, radio BM24, bez DSP, je to kveten 2001
mam moznost rozumne koupit Bluetooth ULF modul

co vsechno bych jeste potreboval na prestavbu? predpokladam nejaky snap-in modul s BT parovacim tlacitkem
http://bmwfans.info/parts/catalog/E39/T ... rofit_kit/
a to je vsechno? snazil jsem se hledat na bimmers forum a vypada ze by fakt melo stacit vymenit tu jednotku .. dokonce by to snad melo fungovat i bez vymeny toho boxu v loketce

dikes
gamescita

#2 Příspěvek od gamescita »

já teď taky přemejšlim o BT a co sem koukal tk asi nejlepší řešení je ten ulf bluetooth, nebo to taky někde je pod názvem bluetooth retrofit kit a pokud sem to dobře pochopil tk se to zapojí místo originál telefonu a v loketce je jenom taková plastová vanička do který si hodíš telefon a je u toho párovací tlačítko. A mělo by to komunikovat se vším, jak volant tk displej i mikrofon. Jedinej problém je že nevim kde to sehnat a hlavně na žádnech českejch stránkách sem nenašel ani nikoho kdo by o tom něco blíž věděl. Veškerý informace sem našel na americkejch fórech typu bimmernav.com a podobně.Pokud by někdo k tomu měl nějaký použitelný info popřípadě zkušenosti tk by to bylo výborný.
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu

#3 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Akorát, že to celý vyjde tak na 20k Kč.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Regis

#4 Příspěvek od Regis »

Presne tak, jen origo BT modul stoji 10k. Proto jsem to taky prozatim odlozil. :lol:
Odpovědět