Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
navi MKII
No jo, já jsem Barka lakomá...
Jen je mi těch CDček líto, no.
Minule jsem to vzdal po desátém kousku, ale je pravdou, že jsem neměl ještě toliko informací i navi v BMW, takže jestli já jsem tam necpal třebas z MKI, či MKIII (jestli ta není na DVD - to bych poznal).
Ale kdyby bylo k dispozici alespoň nějaké nastavení (jako jsem se dočetl, že MKIII se musí pálit v Mode2, dalším vodítkem je, že co nejpomaleji, atp.)...
...chjo...

Jen je mi těch CDček líto, no.
Minule jsem to vzdal po desátém kousku, ale je pravdou, že jsem neměl ještě toliko informací i navi v BMW, takže jestli já jsem tam necpal třebas z MKI, či MKIII (jestli ta není na DVD - to bych poznal).
Ale kdyby bylo k dispozici alespoň nějaké nastavení (jako jsem se dočetl, že MKIII se musí pálit v Mode2, dalším vodítkem je, že co nejpomaleji, atp.)...
...chjo...

-
- Kontaktovat uživatele:
Kua to je alchymie... Mě to nějak netrápí, páč mám v navi mapu Evropy2005. Je tam i Vatikán, Andorra, ale ČESKO do hajzlu ne. A ještě k tomu nějaký NoName CDčko. Já už to pálil Bože na všechno možný a pořád nic. Tak teď počkám, na co kucí kápnete. Já už to pomalu vzdal a taky mám doma málo využitého Garmina a N-Drive v PDAčku
. Takže zase tak moc mi to nechybí.

Kdepak, to už mám také ozkoušeno.
Opravdu jsem se teď přesvědčil, že musím buďto sehnat nějakou prastarou mechaniku, co pálila ještě poctivou dvojkou, maximálně čtyřkou. No a už mám objednaná média různých značek a udělám ještě multiexperiment.
No a až na to přijdu, tak tu MKII prodám, protože mi má dorazit MKIV...
Opravdu jsem se teď přesvědčil, že musím buďto sehnat nějakou prastarou mechaniku, co pálila ještě poctivou dvojkou, maximálně čtyřkou. No a už mám objednaná média různých značek a udělám ještě multiexperiment.
No a až na to přijdu, tak tu MKII prodám, protože mi má dorazit MKIV...