Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
AUX výstup E39 2000 Professional CD
Ahoj lidi,
nejsem odborníkem na elektroniku a proto se laicky zeptám,jestli je nějaká možnost poslouchat přes AUX kabel hudbu z MP3,iPodu ? mám na mysli opravdu nějakou jednoduchou (levnou montáž),pokud to tedy moje rádio umí.
Děkuji mnohokrát za vstřícnost a snad se dočkám odpovědi.
nejsem odborníkem na elektroniku a proto se laicky zeptám,jestli je nějaká možnost poslouchat přes AUX kabel hudbu z MP3,iPodu ? mám na mysli opravdu nějakou jednoduchou (levnou montáž),pokud to tedy moje rádio umí.
Děkuji mnohokrát za vstřícnost a snad se dočkám odpovědi.
- Přílohy
-
- to je moje rádio
- radio bmw.jpg (39.65 KiB) Zobrazeno 298 x
Zkus třeba tohle,o víkendu jsem to montoval a je to brnkačka.
http://shop.autoprofi.cz/adapter-pro-ov ... -5892.html
- Přílohy
-
- 55xcbm002.jpg (30.26 KiB) Zobrazeno 272 x
- Velvetek
- Kontaktovat uživatele:
Mám aux výstup na e39 r.v.11/99 - dělal to známy, funguje to na 3,5jack a ladí se přes rádio - tzn. že jedna frekvence, kterou nevyužívám je nalazena právě na tento výstup (využívám tedy buď CD nebo rádio a když dám nastavenou frekvenci, jde to na výstup - možno zapojit mp3, mobil (s redukcí), DVD přehrávač atd...)
- Velvetek
- Kontaktovat uživatele:
Snejk píše:tak to bych se za takovej ausx pres fm transmitter podekoval... kvalita zvuku ponekud pokulhává před skutečným AUXem...
No dělal to sice známý, ale ještě původnímu majiteli. Já to víceméně nevyužívám, původní hlavní účel byl právě pro ten DVD přehrávač. Zkoušel jsem to a nehraje to špatně. Jde o to, co od toho očekáváš, beru to jako rezervu a spíše doplněk, tak jsem jsem nenapsal nic tak hrozného...?
-
přidám se k tématu se zkušeností s transmitterem, jeden využívám, jeden z těch dražších modelů, s bluetooth DO a ovládání na volantu..všecko to nějak tak funguje v poho, přehrává to bez problémů s SD i Flash, ale problém je v tom, že když to naladím na jakoukoliv frekvenci tak ideální to zůstane jen v určité oblasti, jakmile jedu jinam někam dále od trvalého místa ježdění už se mi tam cpe něco jiného a začíná to rušit, blbě chrastit apod...pak je nutné zase hledat nějakou jinou lepší volnější frekvenci atd... no zkrátka za ty prachy to jde, ale jinak globálně žádná sláva...v minulosti jsem zkoušel i kazetu s kablíkem a to je úplná katastrofa.. a když se veme celková kvalita rádia, jakéhokoliv v E39 tak to je vlastně taky žalostné...někdy mám sto chutí to vyrvat a za jízdy vyhodit z okna...ve finále raději poslouchám šum větru a 6hrnku 

-
- Kontaktovat uživatele:
j-novis píše:Zkus třeba tohle,o víkendu jsem to montoval a je to brnkačka.
No jestli mi to pojede na i na E36 a současně i s CD měničem, tak to bude bomba ! Teď jsem vymontoval přípojku na iPOD Dension, protože mi nejel současně CD měnič ale tohle je jiné kafe .... Díky za link ...
Fatal Design píše:j-novis píše:Zkus třeba tohle,o víkendu jsem to montoval a je to brnkačka.
No jestli mi to pojede na i na E36 a současně i s CD měničem, tak to bude bomba ! Teď jsem vymontoval přípojku na iPOD Dension, protože mi nejel současně CD měnič ale tohle je jiné kafe .... Díky za link ...
Do E36 nevím,ale zkus jim zavolat,nebo napsat,jsou strašně ochotní a poradí ti i se zapojením.Já to montoval místo měniče,protože to byla levnější varianta než měnič.Jinak se dodává i se svazkem kabelů a koncovkama.
-
- Kontaktovat uživatele: