Zdar,na koupi auta si vem nekoho zkuseneho urcite se to vyplati.caste zavady-prepousteci cerpadlo v nadrzi,praskla hlava,vstrikovaci cerpadlo.zrovna me nic jinyho nenapada ohledne toho motoru.prolez forum je toho na tohle tema dost
Jestli serviska sedi a ma jen 200nalitano tak by to nebylo spatne,pokud je tn auto z italie tak pozor hlavne na tu hlavu a dvouhmotu,jak je znamo auta moc nesetri
ja kupoval taky z Italie, auto mělo v háji řízení.. tak na to bacha jestli nekde na rizeni nebudes mit stopy po servooleji.. na tom mym to bylo dost zamaskovany...
Mam najeto necelych 260 000 a mimo udrzby jsem delal na motoru jenom jedno gumove tesneni na trubce, protoze kapala voda.. jinak nic, slape krasne, spotreba 7 - 7.5l nezere olej, voda cca 0.5l na 10 000km. Dovoz Italie, vsechny dily, ktere byly drive menene tak vse orig. BMW. Preji uspesny nakup !
ahoj ja ho mam tiez 525tds a som snim s pokojny skor bi som volil rakusko alebo nemecko taliani su prasata k autam ako moslimy k ženam,davaj pozor až ho nevitačas za studena lebo hlava spravi puk,a problrm su ramena predne ze su hlinnikove plus neaky kov ale niesu dobre na tieto cesty
z viedne som si ho doviezol više pred rokom za 90tisic a167 najazdenych po nekom edovi co ho setril ak u nas tie š 120 aa ma elektriku tempomat klimu automaticku atd.
Motoru bych se nebál,ten můj má - odhaduji - 350,možná 400 tisíc (na tacho moc nedám...),základ je komplet původní,zátah stále perfektní. Dávali je do aut 10 let a ještě licenčně prodávali dál,tak zas takovej hnůj to (dle některých znalců) nebude . Já osobně viděl jen jedinej KO,zadřenej na Omega B. Rozhodně menší riziko při koupi než 3,0d CR (nesrovnávám výkon!).