Caute,Kamosovi v E39 se porad,cas od casu vypina zvuk na radiu,ma malou TV a uz jsme tady o tom vse procetly a nikdo to jeste nevyresil...Taak jestli nekdo nevite Neco noveho
Mě zlobil konektor kabelovýho svazku - špatnej kontakt s rádiem v kufru. Stačilo přejet přes nějakou díru a bylo ticho. Následovala procházka do kufru a přitlačení konektoru a byl zase na chvilku pokoj. Vyřešil jsem to výměnou radiomodulu
Stejně jako ostatní jsem si pohrál s radiomodulem a kontaktama. Navíc jsem ještě pro jistotu na 10minut vyndal pojistky 25,41,42(nebo 43) a zatim hraje!
Za celou dobu (3 týdny) znovu vypadlo 2x. Postačilo vypnout/zapnout a hraje si dál.
vycistit konektor oba dva! a ja jeste vypodlozil molitanem radio v kufru aby se tak netraslo a lepsi asi 3 mesice v poho ted musim znova.budu se tim zabyvat vice az bude hotova dílna!
taky jsem to teď čistil, úplně komplet celý radiomodul a použil jsem sprej na kontakty. nakonec jsem ho taky podložil molitanem, tak snad to zase chvilku vydrží. jinak řešit to tím, že vyměním radiomodul mi nepříjde jako šťastnéé řešení
to Kubatt: Jasně, ono to není zrovna nejlepší řešení, ale u mě byl problém právě na straně radiomodulu. Konektor na kabelovým svazku byl ok. No a než jsem na to přišel, tak se radio podělalo, takže jsem tím vyřešil 2 mouchy jednou ranou.
Měl jsem stejny problem neustale se mi taky vypínal zvuk (chvilku to jelo,pak zas ne) až se to jednou vyplo úplně.
Odešel koncový zesilovač na radiu,koupil jsem nove radio a mám klid už půl roku.
..stejny problem.Po najeti na diru,hlavne zadnimi koly,na chvili vypl zvuk radia.Pokud bylo auto v klidu vse bylo ok.Prisel jsem na to ze se prodrel dratek a dotykal se kostry u mechaniky navi.Je to bily kablik ,ktery vede k antene ve sloupku (kombi)