Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Subwoofer do e39
-
Ahoj,
časem bych rád zapojil do e39 r.v. 2001 bez DSP subwoofer. Původní repro i radio my vyhovuje, jen ty basy chybí. Nejsem schopnej pomocí funkce "hledání" najít radu a tak se ptám.
Jak dostanu signál ze zadních repro do zesilovače? Chci zachovat, aby obě zadní repro hráli jako dosud, jen abych prostě nějak dostal signál k zesilovači a ten pak poháněl asi tubu, nebo subinu v rezrvě.
Díky Vám.
časem bych rád zapojil do e39 r.v. 2001 bez DSP subwoofer. Původní repro i radio my vyhovuje, jen ty basy chybí. Nejsem schopnej pomocí funkce "hledání" najít radu a tak se ptám.
Jak dostanu signál ze zadních repro do zesilovače? Chci zachovat, aby obě zadní repro hráli jako dosud, jen abych prostě nějak dostal signál k zesilovači a ten pak poháněl asi tubu, nebo subinu v rezrvě.
Díky Vám.
Hoj, zkus tohle http://www.rapid-autohifi.com/store/goo ... gnalu.html , mam to takhle zapojeny a jsem naprosto spokojenej, stavi jen k tomu pripojit signal z jednoho zadniho reproduktoru a hotovo
-
-
-
Takže dneska mi jeden hodnej Snejk tady vocaď zapojil subinu. Namontovali jsme 2 cm silnou fošínku na zadní levou sedačku a subinu nechali koukat do auta dírou, která zbyla po demontáži skivaku. Vedle subíku se vlezl i zesik takže v kufru to zabírá minimum místa. Hraje to teď absolutně peckově. Není to teda takovej hodně nabušenej tuc pro oblbování vesnickejch dvacítek, ale zní to velmi profesionálně. Doporučuju! Tím mé pokusy s audiem končí bo jsem dosáhl toho, čeho jsem chtěl.
Snejku si bůh!!!
Snejku si bůh!!!
Dettektorr píše:Takže dneska mi jeden hodnej Snejk tady vocaď zapojil subinu. Namontovali jsme 2 cm silnou fošínku na zadní levou sedačku a subinu nechali koukat do auta dírou, která zbyla po demontáži skivaku. Vedle subíku se vlezl i zesik takže v kufru to zabírá minimum místa. Hraje to teď absolutně peckově. Není to teda takovej hodně nabušenej tuc pro oblbování vesnickejch dvacítek, ale zní to velmi profesionálně. Doporučuju! Tím mé pokusy s audiem končí bo jsem dosáhl toho, čeho jsem chtěl.
Snejku si bůh!!!
A kde jsi vzal spínanejch 12V, taky se na to chystám. Dík
-
O spínanym plusu si nejsem jistej, ale řekl bych, že sme ho cucli z changeru. fotky jsou zde:
http://dettektorr.rajce.idnes.cz/Subwoofer/
http://dettektorr.rajce.idnes.cz/Subwoofer/
-
Člověče spíš je trochu problém seštelovat to tak, aby woofer hrál vyváženě se zbytkem aparatury. Já mám woofer i zesik od Magnatu a krmim ho 300W stále 500W max a je to silný moc a moc. Šteloval jsem to celý odpoledne aby to hrálo harmonicky a terazky hej
Taky záleží co od toho čekáš, já konkrétně nejsem moc typ na tuc tuc a votevřený okýnka spíš mám rád tižší poslech ale se všema složkama tzn. i s basama.
PS: tuc z vokýnka to samozřejmě umí taky, na což jsem přišel tak, že jsem ve městě zapomněl zavřít okýnko a lidi na mě tak divně koukali páč starší RnB věci už dneska moc neletěj

Taky záleží co od toho čekáš, já konkrétně nejsem moc typ na tuc tuc a votevřený okýnka spíš mám rád tižší poslech ale se všema složkama tzn. i s basama.
PS: tuc z vokýnka to samozřejmě umí taky, na což jsem přišel tak, že jsem ve městě zapomněl zavřít okýnko a lidi na mě tak divně koukali páč starší RnB věci už dneska moc neletěj