Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Prosim o radu, jedu kupovat E39 530D
Já si taky udělal radost a 28.12.2010 jsem si koupil to stejné co chceš ty ale určitě né v ČR. Raději jsem se sebral a jel pro to do D a max.spokojenost ( 4 800eur ). Auto ujeto 202 000km se serviskou a po prvním majiteli a absolutně bez závad tedy až 2 menší.Nefungují 2 čidla PDC a přední kapota je od kamínků oťukaná. Jinak naprostá dokonalost.Auto v ČR bych si nikdy nekoupil vím totiž co některé prodejní hovada dokážou ale to je možná jen můj názor. Ale mé zkušenosti mluví za vše.Vždy jsem si pro každé auto zajel ven a nikdy jsem toho pak nelitoval.
V každém případě ti přeju aď trefíš dobrej kus
V každém případě ti přeju aď trefíš dobrej kus
užitečná rada určitě je, prohledat fórum a sekci 5er, jelikož spousta věcí, které se tu řeší, se dá použít i pro to, abys věděl, na co si dát pozor...
Vzhledem k tomu, ze vyrazime dnes rano do nemec, tak diky za nazor, neni moc casu prohledavat, proto tenhle topic
Pokud jsem nekoho pohorsil, omlouvam se, ale nikdy jsem v E39 530D nejel, takze me spis zajimaly nejake postrehy... ale ted uz je to jedno.
ok, diky, snad bude ok...
- Velvetek
- Kontaktovat uživatele:
...určitě nepohoršilo, jen to chtělo trochu více času. Já, i když jsem znal svou e39 ještě před koupí a docela dlouho a kupoval jsem jí od dobrého známého, tak jsem to tu prolézal celý víkend, abych i tak věděl, na co se kouká atd... jelikož jsem byl zaměřen spíše na jinou značku.
Tak dej vědět, jak to dopadlo...
Tak dej vědět, jak to dopadlo...
-
Takže, včera večer jsme se vrátili
Došlo k menšímu nedorozuměmí, auto bylo včetně servisky z BMW, poslední servis někdy v listopadu loňského roku. K autu mám hromadu faktur o opravách v bmw, měli jsme i měřák na lak, byly lakovaný pátý dveře, němec obratem ukázal fakturu priom z BMW
takze mazec.
Kdyz jsme tam jeli, dukladne jsme upozornovali at nestartuje a taky nestartoval. Auto v snad kromě skráblýho nárazníku v top stavu, jede perfektne, nemec, kterej byl 1. majitel byl trosku blazen do audia, tak jsou v kufrovem tapecu ve strope krasne zadelany repro a hraje to jak vino... Zatim moc zkusenosti nemam,ale po krasnym svezenim, ktery je tichy, o vykonu nemluve, jsem nadsen z 530D
prikladam par foto...

Došlo k menšímu nedorozuměmí, auto bylo včetně servisky z BMW, poslední servis někdy v listopadu loňského roku. K autu mám hromadu faktur o opravách v bmw, měli jsme i měřák na lak, byly lakovaný pátý dveře, němec obratem ukázal fakturu priom z BMW

Kdyz jsme tam jeli, dukladne jsme upozornovali at nestartuje a taky nestartoval. Auto v snad kromě skráblýho nárazníku v top stavu, jede perfektne, nemec, kterej byl 1. majitel byl trosku blazen do audia, tak jsou v kufrovem tapecu ve strope krasne zadelany repro a hraje to jak vino... Zatim moc zkusenosti nemam,ale po krasnym svezenim, ktery je tichy, o vykonu nemluve, jsem nadsen z 530D
prikladam par foto...
- Přílohy
-
- Obraz136.jpg (196.98 KiB) Zobrazeno 200 x
-
- Obraz134.jpg (187.42 KiB) Zobrazeno 200 x
-
- Obraz135.jpg (133.26 KiB) Zobrazeno 200 x
-
- Obraz139.jpg (192.04 KiB) Zobrazeno 200 x