Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

DSC nastavení

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
klanuk
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od klanuk »

Ahoj předem se omlouvam že zakládám nové téma, ale nic jsem nenasel. Mam 530D rv 2000 odešla mi jednotka abs koncovi čislo 002 dal jsem tam novou tu samou abs jde ale nejde protiprokluz a stabilizace nema nekdo nejakej navod jak se to da nastavit? Mam impu a carsoft.[/b]
mocuryamater

#2 Příspěvek od mocuryamater »

ahoj, to ABS po výměně naskočí samo ale DSC se musí zkalibrovat takže doporučuju připojit někde na diagnostiku. Celkem už to není tak drahá záležitost, platil sem do 1000kč přibližně před vánoci.
mocuryamater

#3 Příspěvek od mocuryamater »

blbě sem si tvůj dotaz přečet. jak to DSC nastavili nevím,protože měli diagnostiku v aj ale ten opravář kupodivu uměl dobře anglicky. Jenom vím že říkal že se musí zkalibrovat volant ale jestli je to tak nebo ne opravdu netuším.
jararak

#4 Příspěvek od jararak »

zohnal si jednotku s rovnakym cislom ako si mal ty?

je totiz mozne ze to je uz ine dsc (vyssia rada) a potom to asi nenakodujes

je mozne ze nieje vadna jednotka, ale niektory snimac, hoc vravis ze mas abs teraz cize skor to vidim na snimac volantu.
klanuk
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od klanuk »

jararak píše:zohnal si jednotku s rovnakym cislom ako si mal ty?

je totiz mozne ze to je uz ine dsc (vyssia rada) a potom to asi nenakodujes

je mozne ze nieje vadna jednotka, ale niektory snimac, hoc vravis ze mas abs teraz cize skor to vidim na snimac volantu.

dal jsem tam jednotku se stejným čilem a diagnostika ted pise natavit volantový snímač.
Odpovědět