Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e60 nulováni dojezdu na olej, filtru atd
-
Děláš to správně? Zde je návod úplně po lopatě, zkus to znovu:
1) vyresetujte čudlíkem u rychloměru počítadlo kilometrů na nulu (nutné!).
2) Vyndejte klíček.
3) Zasuňte klíček a počkejte na rozsvícení kontrolek.
4) Nestartujte motor.
5) Stiskněte znovu čudlík na nulování počítadla kilometrů a držte jej stisknutý 5 až 10 sekund, dokud se nezobrazí servisní menu. To se objeví na horním displayi mezi budíky rychloměru a otáčkoměru.
6) Pusť čudlík.
7) Krátkým stisknutím čudlíku doskákejte na položku, kterou chcete resetovat – u mě to byl mikrofiltr klimy.
Když jste na dané položce, opět stiskněte čudlík a držte ho zase 5 – 10 sekund, dokud se pod ikonou neobjeví nápis RESET?
9) Pusť čudlík.
10) Znovu čudlík zmáčkni a drž zmáčknutý dokud se položka nevyresetuje.
11) Voala.
12) Po několika sekundách nečinnosti servisní menu zmizí.
1) vyresetujte čudlíkem u rychloměru počítadlo kilometrů na nulu (nutné!).
2) Vyndejte klíček.
3) Zasuňte klíček a počkejte na rozsvícení kontrolek.
4) Nestartujte motor.
5) Stiskněte znovu čudlík na nulování počítadla kilometrů a držte jej stisknutý 5 až 10 sekund, dokud se nezobrazí servisní menu. To se objeví na horním displayi mezi budíky rychloměru a otáčkoměru.
6) Pusť čudlík.
7) Krátkým stisknutím čudlíku doskákejte na položku, kterou chcete resetovat – u mě to byl mikrofiltr klimy.

9) Pusť čudlík.
10) Znovu čudlík zmáčkni a drž zmáčknutý dokud se položka nevyresetuje.
11) Voala.
12) Po několika sekundách nečinnosti servisní menu zmizí.
Zdravim vsechny,Tak omylem jsem si vyresetoval dojezd brzdovych desticek 6000 km a objevilo se mi na palubce,jako bych prejizdel -15000 km.Nevite nekdo jak to vratim zpet bez diagnostiky? Kdyz se snazim rucne vyresetuju znovu se to po nekolika sekundach objevi ani odpojeni baterie nepomohlo. Diky za rady