Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
cvakání, drnčení u šaltrpáky....
Zdravim,můžete mě někdo poradit,když zařadim a začíná to už od dvojky,,tak se mě ozývá u šaltrpáky z tunelu drnčení spíš cvakání,nesetkal jste se s tim někdo a čim by to mohlo být díky.ale jenom když zatáčim do leva,a už to začínam slyšet už když jedu rovně,když vyřadim,tak to nedělá. Je možný že to dělá lanovod, který jsem urval---levej???
-
- Kontaktovat uživatele:
meric píše:Zdravim,můžete mě někdo poradit,když zařadim a začíná to už od dvojky,,tak se mě ozývá u šaltrpáky z tunelu drnčení spíš cvakání,nesetkal jste se s tim někdo a čim by to mohlo být díky.ale jenom když zatáčim do leva,a už to začínam slyšet už když jedu rovně,když vyřadim,tak to nedělá. Je možný že to dělá lanovod, který jsem urval---levej???
něco podobnýho jsem měl kdysi u e36.. dělalo to prostě jen při určitých otáčkách, taková ostrá rezonance kolem 2000ot.. původně jsem myslel že mi to dělají repráky (14 předtím jsem se vrtal v rádiu) nakonec jsme ale zjistili že se utrnul prostřední silentblok na výfuku a výfuk klepal o kastli.. ale v tvým případě to může být i něco jiného.. u mě se rezonance ozývala přibližně z míst kde popisuješ..