Zdravím, mám prosbičku, mám v merku krásná kolečka na mou E34 Tour. Bohužel mají ET 35, e34 má předepsanou ET 20 , obracím se s prosíkem, jestli má někdo zkušenost s jinou ET na e34 Touring. Bez Nivo regulace.
Vím, že je možnost podložek, má tam někdo ET 35 , 17" 7,5J bez nich ?
Asi se vejdou, ale bude to jak tramvaj. Já bych se na to vyprdl. Sám mám na léto 8,5" s ET 13, což mi připadá tak akorát, a na zimu 7" a ET 20 a větší zális bych určitě nechtěl.
Originál 7" široké plechové disky mají ET 47 a ty se opravdu nevlezou, ale ET 35 myslím jo, na něčem takovém jsem auto koupil. Nicméně to bude vypadat fakt blbě.
Na zadku mám dány podložky co jsem teď koukal od předchozího majitele.
Tzn. Plecháče jsou asi z jiného autíka. Co já mám plecháče přímo na e34 , ty byly tak jak mají být. Plecháčů mám kopici, ale hliníky chci jiný na léto .
Je čas změny. Origo pavučiny nechám zrenovovat a pujdou na druhou e34 Tour.
teraz mám 7x15 et10, a na budúcu sezónu mám nachystané 8x16 ET23 a rozmýšľam dať 1cm podložky,
v tvojom prípade asi budeš potrebovať nejaké aspoň 1cm podložky
Už jsem se díval po průchozích, 15 mm abych se dotal na doporučené TE, když budou 20mm tak jak vidím podle ohlasu, že by to také neměl být problém.
Kola dorazí příští týden , pondělí, úterý, tak uvidíme jak si povedou na autě, podložky již mám také zajištěný na zapujčení, než bych případně objednal jiné.