Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Zadní sedačky
-
Nazdar Baworaci.. Uz delsi dobu uvazuju o koupi bmw. Bud E46 330d a nebo E39 330D pokut mozno v sedanu a zajimalo by me jestli jsou nejaky E39 kterym jde sklopit zadni sedacky? Ja mam pocit ze jsem jednu v nemecku obevil ale na fotce to nebylo dost dobre vyditelny. A kdyz by nahodou neexistovaly kusy se sklapecima sedackama tak jestli je nejaky zpusobem mozny to sklapeni vyrobit.
- soukupadam
-
-
Já je mám na pevno a je to fakt katastrofa....
do dneska nechapu,proc to tak BMW dělá.... do kufru nedáš nic delšího,nemám tam ani sky vak.... takže třeba hohejku musím cpát dovnitř auta... naprosto nelogický řešení se kterým jsem se u jinýho auta nesetkal... sklápěcí sedačky by měla bejt samozřejmost... 

no já taky čuměl, když sem ve svojí E34 chtěl prvně vézt kolo a postavil se k autu, že sklopim sedačky
)) naštěstí mam sklopnou tu 2/3 část, tak sem to tam nějak narval, ale dozvěděl jsem se, že to je rozhodně řídkej úkaz, mít E34 sedana se sklopnými sedadly. Taky vůbec nechápu, proč to tak vůbec bmw dělá, přijde mi to, jako těžkej průser.

nedovedu si představit nemít sklopné sedačky,rozměrově je 5er celkem dosti velké auto,ale co se zavazadlového prostou týče tak je to dost bída.Bez sklopení sedaček tam nedáte skoro nic,akotát tak běžné věci a batožina.Kolo,kočárek
,apod.věci jsou bez šance.Proto jsem pořídil orig.příčníky a co se nevejde dozadu musí prostě nahoru. 

E53 4.8is Individual + e70 4.8i M paket