Díky za odpovědi.

Krasavec píše:Ahoj, chci se zeptat mam v 523i LPG a na BC mi udává spotřebu 10.5, ale když si to přepočítám já tak mi spotřeba vychází na 11.5 nevíte kde je problém? Jestli se to dá vůbec řešit ?
Díky za odpovědi.
StanleyBMW528lpg píše:Jo tak na tech 12 bch se taky chtel dostat bud tu mam ty Iridiovy za 300 BRISK nebo za 650 NGK tak nev asi dam ty Brisky..
Filozof píše:StanleyBMW528lpg píše:Jo tak na tech 12 bch se taky chtel dostat bud tu mam ty Iridiovy za 300 BRISK nebo za 650 NGK tak nev asi dam ty Brisky..
Hele 14L na LPG to bych musel všude lítat 200km/h a furt tomu nesmyslně šlapat jak magor. To budeš mít někde něco špatně.
Neprve vždy říkají pokud jede v pohodě benzín bude problém v LPG systemu.
Mrkni kolik ti bere benzín.
Jinak klasika vzduchovej filtr, hadice zda není nějaká praskla a nepřisává falešnej vzduch , svíčky osobně mam Brisk na LPG a není problém. a pak ještě váha vzduchu zda je funkční a není špinavá - pročisti. a nevim zda to ovlivnuje ještě lambda co máš ve výfuku ale vím žde to by mohlo taky mít nějakej vliv.
Prostě si projdi vše žere ti to cca o 3litry víc než by mělo.
Já osobně s 525i dokážu jet klobouka i za 9 - 9,5litru na sto LPG.
Jinak běžně plus mínus kolem 10,5-11litru/100km. Což je přesně spotřeba jaká by měla bejt když vezmu +10procent víc než na benzín.
Bratn píše:Filozof píše:StanleyBMW528lpg píše:Jo tak na tech 12 bch se taky chtel dostat bud tu mam ty Iridiovy za 300 BRISK nebo za 650 NGK tak nev asi dam ty Brisky..
Hele 14L na LPG to bych musel všude lítat 200km/h a furt tomu nesmyslně šlapat jak magor. To budeš mít někde něco špatně.
Neprve vždy říkají pokud jede v pohodě benzín bude problém v LPG systemu.
Mrkni kolik ti bere benzín.
Jinak klasika vzduchovej filtr, hadice zda není nějaká praskla a nepřisává falešnej vzduch , svíčky osobně mam Brisk na LPG a není problém. a pak ještě váha vzduchu zda je funkční a není špinavá - pročisti. a nevim zda to ovlivnuje ještě lambda co máš ve výfuku ale vím žde to by mohlo taky mít nějakej vliv.
Prostě si projdi vše žere ti to cca o 3litry víc než by mělo.
Já osobně s 525i dokážu jet klobouka i za 9 - 9,5litru na sto LPG.
Jinak běžně plus mínus kolem 10,5-11litru/100km. Což je přesně spotřeba jaká by měla bejt když vezmu +10procent víc než na benzín.
525 je trošku jiná, kvůli singlvanosu má 523 vyšší spotřebu než 525, ono těch 14 fakt není problém, stačí nechat originální svíčky,
samozřejmě problém tam může být i jiný, takže ideálně diagostika a pak to co jsi psal a samozřejmě LPG jednotka si bere info z lambdy a ta má největší vliv na spotřebu