Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW e34 535 spínací skříňka demontáž?
Ahoj potřeboval bych poradit potřebuju si vyměnit spínací skříňku jelikož před časem se mi stim někdo snažil odjet a odjebal mi skříňku.No nakonec sem sehnal dvě náhradní viz foto no jenže je problém že nevím jak ven stou starou ten bílej plastík ten by to měl zajišťovat jenže když ho mám vytáhnutý tak to stejně nejde stím potočit ani vytáhnout je tam ještě něco co to drží?Děkuji za rady jo a ještě u té jedné spínačky byl okolo takový plast z drátkem je to na foto na co to na imobilizér?Díky
- Přílohy
-
- Spínačka.JPG (197.29 KiB) Zobrazeno 175 x
-
- Skříňky.JPG (168.69 KiB) Zobrazeno 175 x
-
demontáž se dělá strunou nebo jehlou, kterou strčíš do otvoru ze strany co strkáš klíček po otočení klíčem cca do první polohy.
Pootáčej klíčkem, až tam ta jehla vjede, tak na ni ještě zatlač a za klíček vytáhneš celou vložku ven. Jehla nebo struna by měla mít cca stejný rozměr jako ta dírka. Plastovej kroužek s drátem je imobilizér.
Ale jak dostaneš ven tu rozjebnutou vložku to fakt netuším.
Pootáčej klíčkem, až tam ta jehla vjede, tak na ni ještě zatlač a za klíček vytáhneš celou vložku ven. Jehla nebo struna by měla mít cca stejný rozměr jako ta dírka. Plastovej kroužek s drátem je imobilizér.
Ale jak dostaneš ven tu rozjebnutou vložku to fakt netuším.