tak do me vletela žába, chci to prodat ale nemam tucha jakou dat cenovku,bez kol... koukam ze tady ty fotky nejdou,mrknete prosim na odkaz,dekuju Jo a je to rv 2004, 530d
http://punek.rajce.idnes.cz/
tak v prve řadě ti gratulu, že jsi jel v e39... vypada to na slušnou řachu.
Co se prodeje týče, je to těžko, předek je pryč, interier také, zadní náprava dostala taky, převodovka asi bude ulomená ? Spíš kdo ti co nabídne, max 20 papiru
ja byl rad ze jsem z tama odesel po svejch, padnul takhle sam. mam 3x zlomene zapesti, po operaci menisku, narazenou panev, hrudnik, zebra, krk, pohmozdeniny a oderky, jsem jedna velka omalovanka a hlavne psycho v noci....
mohl bych se zeptat, co to bylo za auto, se kterým jsi se srazil? Jak je možné, že se neaktivoval hlavový airbag? To se vážně aktivuje jen při bočním nárazu?
opel corsa...nastesti... jsem taky cumel ze nevystrelil, pak jsem dohledal ze se aktivuje opravdu jen pri bocnim narazu...nechapu to, jsem si rikal ze tam snad ani neni ale je
pankac píše:opel corsa...nastesti... jsem taky cumel ze nevystrelil, pak jsem dohledal ze se aktivuje opravdu jen pri bocnim narazu...nechapu to, jsem si rikal ze tam snad ani neni ale je
Máš fotky ty CORSY ? docela by mě to zajímalo jak dopadlo auto protijedoucího. jinak 80km a 80km je cca 160km/h proti zdi to je masakr opravdu.
Myslím si že on to musel mít daleko horší ... po tom co vidím tady začnu asi šetřit na 7er.
Blbci jezdí všude a hlavně se slabejma autama a neumí předjíždět. ...
2 lidi z corsy na miste mrtvi, z toho opla fakt moc nezbylo,navic nepredjizdel,proste se mi vynoril v protismeru,jsem si rikal ze me vidi a vrati se..hovno,primo do me, a garantuju vam ze v tehle chvilce neudelate absolutne nic, jo. reknete si ze ted umrete...
Je vidět že ta corsa má tuhej skelet a malé deformační zony - je to malé auto.
Tudíž lidi v ní měli ve chvíli nárazu mnohem větší přetížení při střetu a následném odhození auta, ikdyž vypadá že ji nic moc není ve vnitř to lidem muselo trhat orgány.
Měl jsi obrovské štěstí že jsi nejel v pruměrné felicii nebo jiném autě to bys byl taky už pryč. Nebo pokud bys potkal třeba X5 těžko říci ...
Takže tě defakto BMW zachránilo.
Nevim jak bych dopadl já ve staré E34 ...asi mnohem huře jako ty
Andělíček strážníček musel mít honičku. Už jsi mu poděkoval? Jinak se musím přiznat, že by mě ani ve snu nenapadlo, že takový „chcípák“ může nadělat tolik škody. Při součtu rychlostí nejsou ty auta ani moc rozházená po silnici. Jak je možné, že ta Corsa po srážce je jen cca dva metry od BMW. To musela být trefa do černého, ale zase podle BMW šel náraz do pravé přední strany. ???? Přemýšlím, kdybych byl řidičem té Corsy, jestli bych měl tu správnou reakci a stačil to strhnout do „pangejtu“ v protisměru, který je široký na celé auto a z fotky vypadá, že by se dal i projet. Bůh ví, ale myslím si, že ano. Zrovna teď přítelkyni sháním nějaké spořivé autíčko a v hledáčku jsem měl Saxo nebo Xaru (nemá moc peněz), ale když to vidím tak jí raději nechám svojí E39. Pro sichr.
Měl jsi velké štěstí, bohužel oni ne, ale za chyby se platí a někdy i tím nejcennějším a přitom stačí tak málo. Eks