Ahojte,
chci koupit BMW E60 530D automat 2005. Zda se mi, ze ten automat radi pri jizde s lehkou nohou pozde, ze zbytecne dlouho drzi nizsi rychlostni stupen.
Je to jen pocit, muzete mi rict na co se zamerit, podivat se, nebo mate s tim nekdo zkusenost? Auto je jinak v paradnim stavu.
Diky LG
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
530D automat a razeni - prosim o nazor
Záleží na stylu jízdy předchozího majitele. Zkusit smazat adaptační hodnoty a najet si je sám
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Diagnostikou, akorát netuším, jestli to ta garážová GT1 (nechci řikat karadená) zvládá. Smázneš si to a pak jezdíš, jezdíš a jezdíš. Je blbost to mazat, když očekáváš, že budeš jezdit jenom 14 dní po městě
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
gandve píše:Tak to by bylo super, kdyby se to takto vyřešilo, bohužel to asi zjistím až po koupi.
Je ještě nějaká rada jak ten automat otestovat za jízdy, jestli je ok? Vždy jsem měl manuální převodovku, takže to nemám s čím porovnávat.
vím o tom celkem prd, ale traduje se tady, že bez plynu musí jet velmi pomalým krokem a ne stát bez hnutí (to mi přijde, že je samozřejmé) a žádné trhání při řazení... musí to jít hladce.