Je to motor M51 e34.

coWon píše:http://www.youtube.com/watch?v=YnaXB8q3uzQ&feature=player_embedded
na videjku sa pozri kolko to behá
ljakubicka píše:coWon píše:http://www.youtube.com/watch?v=YnaXB8q3uzQ&feature=player_embedded
na videjku sa pozri kolko to behá
Tak vám moc dík, tohle videjko mi dalo najevo že ten co mám v garáži je zřejmě dobrý, a ten co mám v autě je posmrti. Ale je to masakr dávat tolik peněz za nový při dnešních cenách dílů, kdybych měl nějakeho vraka tak to pustim ze srazu ale je to jedina věc ktera mi ted nefunguje jak by měla
kudl píše:Tak tak vymenit co nejdriv minuly tyden sem mel v praci T5ku, majitel na to kaslal tak dlouho az to roztrhalo obal skrine a nechavala se rovnat klika.
Jinak novy setrvak nema temer zadnou vuli a odchazet zacne, kdyz slisite cvakani ktere ztichne pri vyslapnuti spojky. Repas dvouhmotaku nekdo dela, ale bohuzel nemuzu najit kontakt.
ljakubicka píše:tak u tebe bych to viděl jenom na spojku, když máš v háji tlačné ložo, nebude lepší se někde poptat po servisech za kolik ti to udělají, přece jenom je to převodovka dolů ať tam máš aspoň záruku na práciviš jak to je doma lupneš 2-3 pivka u vymontu a další den nevíš kam který šroubek patří
nevim jak to je u tebe ale par takových lidí znám
![]()
MUF_IV píše:ljakubicka píše:tak u tebe bych to viděl jenom na spojku, když máš v háji tlačné ložo, nebude lepší se někde poptat po servisech za kolik ti to udělají, přece jenom je to převodovka dolů ať tam máš aspoň záruku na práciviš jak to je doma lupneš 2-3 pivka u vymontu a další den nevíš kam který šroubek patří
nevim jak to je u tebe ale par takových lidí znám
![]()
)) to ja lupnu i 8 pivek ale vždy po práci,
)) dělám si na autě všechno sám, jednak mě to baví, garáž mám a ruce levé nemám
jen tohle jsem ještě netahal, ale zastávám heslo že jde všechno
taky jsem přemýšlel jen nad tou spojkou ( asi celou sadu ) jde mi o to jestli se dvouhmota dá vizuálně zkontrolovat, videa na youtube jsem našel takže jak pracuje jsem pochopil vcelku rychle ale nevím jak ji odzkoušet pod autem, respektive jak ji zkontrolovat..... Někdy se mi stává že přiu rozjezdu v raidu na 1ku mi auto jakoby " pokope" musím přidat více plynu a je to OK, nebo to udělá když je vzadu obsazeno
a plnej kufr.... teoreticky by to mohlo být ono že to bylo načnuté a ted je třeba měnit..... Jakou sadu by jste doporuřili, koukal jsem LUK, SACHS ?